من مسافرت زیاد میرفتم بچم اونقد بود همیشه یه گوشت کوب برقی میبردم باخودم برنجم تو خونه یه نیم کیلو اسیاب میکردم میبردم با مغز بادوم وپسته و بادام هندی اسیاب میکردم با نبات اکثرا ارد برنج و باشیر میپختم و نبات و کره میریختم ووقتی میپخت دوقاشق مغز هم میزدم داخلش میدادم میخورد یا با همون ارد برنج مرغ و هویج میریختم میپخت سینه مرغ له میکردم قاطی میکردم میدادم میخورد یا اینکه سیب زمینی میپختم پوره میکردم با کره و شیر نرمش میکردم دوقاشق مغز اسیاب شده هم میزدم قاتیش میدادم میخورد یا سرلاک درست میکردم موز و مغزیجاتم له میکردم قاتیش میکردم