2777
2789

دوستان با کودم ۷ ماهه میخام برم ارمنستان ، برای غذای کمکی که سوپه چیکار کنم، بنظرتون پلوپز کوچیک بخرم؟ گیر نمیدن تو هتل و تو فرودگاه، پریز برق های اونجا با وسایل ما سازگاره؟رنده و چاقو در ساک بذارم؟

سوپ هم موقع ناهار و هم موقع شام تو هتل هست

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2804
یه وقت تند باشه 

هیچ وقت تند نمیکنن چون با توجه به ذائقه عموم درست میشه و همیشه تو هر وعده تنوع هم وجود داره و یک نوع سوپ نیست

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
محتویاتش معلوم نیست که سوپ بدون نمک و ادویه و رب بچه میخاد با یه سری چیز محدود باید وسیله ببری خودت ...

اینکه دیگه مسافرت با عذابه به علاوه سوپ بدون مزه رو که بچه اصلا نمیخوره

فرودگاه اجازه نمیدن اینارو ببری

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

عزیزم هتل که غذای مخصوص بچه بخای داره، برای توی راه غذای آماده کودک بگیر یا نهایتش سرلاک و پودر غذاهای مختلف که با شیر یا آب درست میشن . بچه هفت ماهه بیشتر شیر میخوره خب اگ شیرخشکیه اگرم شیر خودتون که دیگ راحتید 

سرلاک و فرنی آماده ماجان ببر اونجا از برنجت با دستت له کن بده بخوره 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

من مسافرت زیاد میرفتم بچم اونقد بود همیشه یه گوشت کوب برقی میبردم باخودم برنجم تو خونه یه نیم کیلو اسیاب میکردم میبردم با مغز بادوم وپسته و بادام هندی اسیاب میکردم با نبات اکثرا ارد برنج و باشیر میپختم و نبات و کره میریختم ووقتی میپخت دوقاشق مغز هم میزدم داخلش میدادم میخورد یا با همون ارد برنج مرغ و هویج میریختم میپخت سینه مرغ له میکردم قاطی میکردم میدادم میخورد یا اینکه سیب زمینی میپختم پوره میکردم با کره و شیر نرمش میکردم دوقاشق مغز اسیاب شده هم میزدم قاتیش میدادم میخورد یا سرلاک درست میکردم موز و مغزیجاتم له میکردم قاتیش میکردم

اینکه دیگه مسافرت با عذابه به علاوه سوپ بدون مزه رو که بچه اصلا نمیخوره

اره دیگه سخته با بچه. سرلاک و سویق و اینا هم هست که با  آب قاطی کنی بخوره راحت تره. بچه که تا حالا شیر خورده چیز مزه دار نخورده. من تا یکسالگی تو غذای پسرم هیچ نمک و ادویه ای نزدم همه هم میگفتن نمیخوره ولی میخورد😅

2809