2777
2789

میگم من تازه زیر نویس مووی بازو خوندم دیدم نوشته راضی به تماشای رایگان آن نیست بعد من همیشه سریال ترکی با زیر نویس مووی باز میبینم از کانال تلگرامی دانلود میکنم میگم حق به گردنمه ؟؟اگه هست اشتراک بخرم درست میشه ؟توروخدا راهنمایی کنید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من ۲۰۰ قسمت کمتر فیلم دیدم ولی حالا در نظر میگیرم ۲۰۰ قسمت تو این دویست قسمت یک اشتراک ۱۱۰ تومن بخرم ...

منم فیلم تر کی با همین زیر نویس میبینم مرددم ولی فک میکنم همون سایت یا کاتالی که زیرنویس و گذاشته خریده اونو

من ۲۰۰ قسمت کمتر فیلم دیدم ولی حالا در نظر میگیرم ۲۰۰ قسمت تو این دویست قسمت یک اشتراک ۱۱۰ تومن بخرم ...

اره بابا .ادم تو یماه بیشتر ازاینم میتونه دانلودکنه .داری ترکی یادمیگیری؟

مطمعنی؟ اینجوری باشه ازین به بعد یه زیرنویس دیگه دانلود میکنم 

اره ببین هر سایتی زیرنویس بذاره فقط باید ازخود سایت اون فیلما دان کنی بقیه کانالا ونرم افزارا وسایتا برمیدارن واون سایت اصلی راضی نیس .البته من خودمم خیلی وقته میخوام اشتراکشا بخرم نخریدم هنوز

کلا عاشق سریال ترکیم میگم پس اشتراک بخرم خیالم راحت باشه ک حقی به گردنم نیس؟

خیالت تخت بخری حله .اهان میخواستم بگم اگه داری یادمیگیری زیرنویس ترکی بعضی سریالاشون هست بگیری ببینی