خانمهای عزیز لطفاً از تجربیاتتون از رشد قدی سریع دخترخانمهاتون قبل از پریود شدن بگید مثلاً از چه مدت قبل از بلوغ یا بعدش رشد قدی دخترتون چشمگیر بوده چون من طبق تجربیات خودم متوجه شدم دخترا بعد از بلوغ دیگه رشد قدی زیادی ندارن و بیشتر رشد قدیشون مربوط به نزدیکیهای بلوغشون میشه ممنون میشم اگه مشارکت کنید
میان استخوانهای خرد شده ایم اما امید تقلا میکند برای روییدن...🤍🌱🕊️
عزیزم دختر منم از این دخترایی ژنتیک تپل هستن و صورتشون تپل هست و اینا نیست ولی خب نس ...
میخوام کم بریزم دوباره میگه گشنمه میخوام..خوراکیم زیاد نمیدم بهش ولی کیک و بستنی باباش میگیره براشون..اون یکی دخترم یازده ماه کوچیکتره ولی نسبت به این یکی خیلی لاغر تره
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیز من دخترم یازده سال و نیم پریود شد 14ماه پیش، تا الان ده سانت رشد کرده
سلام میشه لطفا جواب بدید دختر منم در 11 سال و 9 ماهگی برای اولین بار پریود شده و دکتر بردم گفت دو تا سه سانت دیگه قد میکشه . سن استخوانیش 13 سال و نیم بود .دخترتون قدش چندبود پریود شد و اینکه دکتر بردید و عکس مچ دست گرفتید ازش؟