2777
2789
عنوان

تهران واقعا فرق داره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 783 بازدید | 46 پست
دقیقا بزرگ ترین مشکل من همینه  شهرمونم ماشاله همه مدرن شدن ولی ظاهری همه لباس خوب ماشین خوب گو ...

بله همه جا آدم خوب و بد داره ها 

ولی خب تهران شهر مدرن تریه مخصوصا  از لحاظ افکار 

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یه روزی تاپیک میردی میخوام بیام تهران همه میگن نه بمون بده اخه اوفه بمونید شهر خودتون 

بعد الان مترو تجریش و سوار میشی نیمی از واگن افغانیه 

کسی هم جرات نداره بهشون نگاه چپ بندازه 

بله عزیزم تهران خیلی بهتر از شهرهای دیگه است 

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
دیگه افغانیام پاتوقشون شده شمال تهران اونوخ ایشون از شهرستان بیاد اعتماد به نفسش کم میشه؟! 😂

افغانیا اولش اومدن موش بودن پخ میکردی دو دور میزدن

انقد موندن پرو شدن

ایشونم بیاد این جمعیت و این فرهنگو ادمای گرگ ببینه میترسه

نه میترسم شلوغ باشه از پسش بر نیام وگرنه میدونم بهتر از شهر ماست  یا اگه هزینه ها بالا باشه با ...

ببین فرهنگ خودت مهمتره

من یک خانواده اصیل وبه شدت تحصیلکرده وباکلاس میشناسم، تویک منطقه پایین شهرزندگی میکنن، اصلاااا به اون منطقه نمیخورن، خریدهاشون، سفرهاشون، سبک زندگیشون کلاااا مناطق بالاشهر، امامحل زندگیشون اونجاست 

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود

شهر خودت بمون آدم مناسب خودتو پیدا کن. تهران بیای آسیب میبینی پشیمون میشی. توی شهر خودت آدم مناسب پیدا کن ازدواج کن سعی کن فرهنگ خانواده ای که تشکیل میدی تغییر بدی. تو شروع کن الگوی بقیه میشی

نمیدونم دو ساله نسبتا مستقلم فکر نکنم اون همه ساده دل باشم

اخه نوع تفکرت وحرف زدنت نشون میده ممکن تومحیط تاثیربگیری وعوض بشی

تغییرخوب بدنیست

امامن یکی میشناسم، ازشهرستان اومدتهران، کلاااا خیلی تغییرکرد ،و...الانم افسرده شده، خیلی بایدمواظب باشی

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود

تهران سرسبد شهراست رفاه و درامد شغل… قطعا حررف اول میزنه اونم چون رسیدگی زیادی بهش میشه همه شهرا میتونستن تهران بسن ولی انگار نمیخوان واسه همین همه مجبورن واسه درامد و زندگی بهتر بیان تهران خیلی شهرا اطراف تهران میان تهران همش شلوغ میشه ترافیک زشتیای خودشونم کم نیست

افغانیا اولش اومدن موش بودن پخ میکردی دو دور میزدن انقد موندن پرو شدن ایشونم بیاد این جمعیت و این ...

ما یه میوه فروشی تو محلمون هست 20 سال پیش اومدن از افغانستان، از همون موقع دو دهنه مغازه گرفتن میوه ناب و قیمت بالا آوردن همه میوه فروشیای محل کساد شد وضعشون، جمع کردن این هنوزم با همون روال پابرجاست احتمالا شما با موشاش برخورد داشتی

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃این تاپیک یکی از نی نی سایتیا بود خوشم اومد کُپیش کردم با اجازه استارترش😁گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

شهر خودت بمون آدم مناسب خودتو پیدا کن. تهران بیای آسیب میبینی پشیمون میشی. توی شهر خودت آدم مناسب پی ...

نتونستم پیدا کنم ادمی که میخام رو چجوری خانواده خوب تشکیل بدم وقتی مرد خوب پیدا نکردم با ادمای سطح بالا اجتماعی هم پیشنهاد داشتم و.لی فکر بسته من چجوری بچمو بدم دست این ادما

الان کافه مخصوص افغانیا مدرسه مخصوص افغانیا  باشگاه مخصوص دارن بیشتر ما عشق و حال میکنن قیا ...

آره دقیقا بدون مالیات دارن زندگی میکنن تازه هر غلطی هم دلشون میخواد میکنن ولی پیگیری نمیشن چرا ؟؟چون شناسنامه ندارن از هر ده تا قتل یکیش به دست همین افغانها هستش