2777
2789
عنوان

آیا پسرمو اردو بفرستم یا نفرستم

225 بازدید | 11 پست

پسرم اختلال داره بچه زرنگ و دست و پا داری نیست حواسش پرته خیلی وقتا تو باغ نیست با خودمون بیرون میره خیلی شیطونی میکنه ولی توی مدرسه راضین ازش تا حالا چند بار اردو رفته سه چهار با پیش دبستانی یه بارم اول ولی در حد یه آتشنشانی و خانه بازی مشکلی پیش نیومده ولی این اردو یه محوطه بزرگه و مسافتش هم از خونه زیاده ساعت بیشتری اونجا هستن فکر میکنم نفرستمش ولی میگم گناه داره میتونه یه تجربه خوب باشه براش نفرستم ظلم به بچست نمیدونم چه تصمیمی بگیرم

زن که باشی مهریه ات آب هم که باشد قاضی جیره بندی اش میکند آنچه نقد است فقط جان توست 

بفرستش. اما به معلمش هم بسپر که خوب مراقبش باشه. وقتی میتونه بره مدرسه پس اردو هم میتونه بره

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بفرستش 

چون هم گناه داره هم تو تا آخر عمر نمیتونی این بچه رو تو خونه نگهداری پس بگذار از الان بتونه از پس خودش بر بیاد 

ولی بسپار ک بدون این ک بهش بگن مواظبش باشن 

من رویایی دارم رویای یک رقص بی وقفه از شادی 🤍🌱🕊️

اردو حقیقتا به بچها خیلی کیف میده اما اینکه خودت میدونی محیط بزرگ و با وجود شرایط گل پسرت ممکنه گم بشه حقیقتا من نمی‌فرستادم یا اگه قبول میکردن خودمم میرفتم ک ۹۹ درصد قبول نمیکنن

نمیدونم میشه ؟

بپرس ، بگو دور از همه فقط نظارت کنم تا زحمت مربی کم شه

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 
خودت برو اگه نمیتونی ببین معلمش مسئولیتشو قبول میکنه یا نه

رفتم با معلمش حرف میزنم

زن که باشی مهریه ات آب هم که باشد قاضی جیره بندی اش میکند آنچه نقد است فقط جان توست