دوستان تورو خدا گذری نگاه نکنید هر کس تجربه ای داره بگه رفتم تو چهار ماه ک عمل پارگی دیسک کمر کردم بدون پلاتین مهره ی ال چهار و ال پنج، قبل عمل پنجه پا راستم بیحس شد هنوزم بیحسی دارم ولی چیزی ک نگرانم کرده اینه ک مقعدم و واژنم گاهی تو خواب، خواب میره، بیدار ک میشم بعد چند دیقه خوب میشه میترسم این بیحسی ها تشدید بشه، و رو ادرار و مدفوعم اثر بد بذاره، کسانی ک عمل کردن بگن این بیحسی ها تا چ وقت باهامه، پشت کمرم هم گاهی سوزن سوزن میسه بالاش
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلام عزیزم چ طوری من هشتاد روزه عمل شدم تو راه رفتن زیر پام هنوز خالی میشه کف پام میسوزه بعد پنچ دقی ...
اصلا اصلا نگران نباش،بترسی و استرس داشته باشی علائمت رفع نمیشه،ببین من حدود یک سال و نیم طول کشید خوب شدنم،سه ماه خیلی زوده برای قضاوت اینکه عملت خوب بوده یا نه.من بیحسی پا سوزن سوزن شدن،انگار یه تیکه ابر کف پام بود و پام رو حس نمیکردم،دردم هم که هی میومد و میرفت،بازم سوالی بود هستم در خدمتتون
خدایا شکرت که منو به آرزوم رسوندی 😇 خدایا ممنونم که آرامش رو تو دلمون قرار میدی
بله عزیزم همه ی مشکلاتم یک سال و نیم بعد از عمل برطرف شد،مشکلی ندارم خداروشکر،گاهی درد به پاهام میزنه بازم مثلا قبل از پریود یا مثلا موقع هایی که خیلی کار کردم،در کل آدم مثل سابقش که نمیشه
خدایا شکرت که منو به آرزوم رسوندی 😇 خدایا ممنونم که آرامش رو تو دلمون قرار میدی