2777
2789
سلام عزیزم اخه اونجا تعداد سوال ها واااقعا زیاد شده بود دیگه حسش نبود برای شما تک نیت میگیرم الان

گلم میتونم خواهش کنم واسه منم بگیری به نیت اینکه جشنم با پارتنرم کی هستش؟

کار خوبه خدا درست کنه💫
گلم دیروز خیلی زحمت دادم ولی درمورد یه نفر سوالم گم شد انقدر تاپیک شلوغ بود  با شخصی در ارت ...

عزیزم این شخص بهت کاملا بی حس نیست می بینم ک گاها فکر کنه اما نه ب اندازه شما. فعلا رابطش پایداره کاتی ندیدم تا وعده های نزدیک.  

پس زخم هایم چه میشوند؟ نور از همانجا وارد میشود🌟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم این شخص بهت کاملا بی حس نیست می بینم ک گاها فکر کنه اما نه ب اندازه شما. فعلا رابطش پایداره کا ...

مرسی عزیزم❤💖

خیلی بهم گفتن که بهش اعتماد نکن و صادق نیست و ..

چشمم ترسیده

من آنِ توام        مرا به من باز مده..

سلام عزیزم اره دیشب خیلی شلوغ بود نزدیک ۶۰ صفحه شد😅 الان برات میگیرم

اگه میشه برای منم بگیرید لطفا 

افکار زبان مغز و احساس زبان بدن است و اینکه چگونه فکر میکنیم و چگونه احساس می‌کنیم حالت وجودی ما رو ایجاد میکند (ترکیب شگفت انگیز فکر و احساس )
نیتتون چیه عزیز دلم

مشکلم به زودی حل میشه ؟ 

مرسی عزیزم ♥️

افکار زبان مغز و احساس زبان بدن است و اینکه چگونه فکر میکنیم و چگونه احساس می‌کنیم حالت وجودی ما رو ایجاد میکند (ترکیب شگفت انگیز فکر و احساس )
میشه به نیت ازدواح من بگیری لطفا

عزیزم یک پیشنهاد عاطفی غیر منتظره براتون افتاده از سمت شخصی ک همسن و سالای خودتونه. آدم بدی نیست اما انگار گره دارین توی ارتباط و مکالماتتون. از طرفی روی نیت ازدواج وعده به ۳ دور به من داده شبیه ۳ سال با فردی ک باهاتون اختلاف سنی داره یا دارای مقام و لول اجتماعیه

پس زخم هایم چه میشوند؟ نور از همانجا وارد میشود🌟