2777
2789
عنوان

میخوام طلا بفروشم باهاش لباس بخرم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 651 بازدید | 64 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم اونا اگر زیاده روی دوی میکنن توی خرید لباس از عقل کمشون هست تو چشم و هم چشمی و بیخود بازیا گیر کردن و شما که فرمودین لباس به  اندازه میخرید درکتون آنقدری بالا هست که دائم سکه رو به قول معروف شهر ما به لکه (پارچه ای که زود کهنه میشه و توسط اشغال میره و هدر میره ) ندید 

خانواده شوهر من هی میخرن می‌خرن سیر نمیشن انگار از خرج زیادی و لباس هیچ وقت هم به لباسهاشون برازنده نیست فقط پول میریزن تو سطل آشغال ولی من به اندازه لباس میخرم و همیشه شیک هم میخرم که زود از رنگ و رونق نیوفته حالا چند بار بپوشم همیشه شیکم جای ناخن و کاشت مژه و ژلیس و اینا که مانع وضو و نماز میشه اون دنیام خراب میشه همه چیم نچراله و خداروشکر خدادادیه زیبایی نرمال دارم 

خلاصه جای این ادا و اطوارهای الکی لباس زیادی و بیخود جاش پول جمع میکنم و طلا میخرم برا خودم اونوقت هر وقت منو ببینن با طلای جدیدم یه سکته ریز میزنن که چرا اونا طلا ندارن 

آخه یکی نیست بگه عقلتون رو به کار بگیرید و به اندازه هرج کنید تت‌ شما هم چیزای باارزش بخرید و لذت ببرید نه اینکه عی پول بی زبون خودتون یا شوهرتون رو بریزید سطل آشغال.

در نهایت هر چی به اندازه نکوست 

گفتم میخوام زیاااادو گرون بخرم از پول خودم نه به شوهرم بگم که مخالفت کنه

ول کنن خانم‌جان حیف نیست به خاطر حرف مردم طلا بفروشی 

هر کاری کنی دهن مردم بسته نمیشه 

بیخیال شو زندگیتو بکن 

اگه دوست داری بری خرید،هیچ اشکالی نداره،منم کاری که خودم دوست دارمو میکنم اتفاقا با خوندن تاپیکت یا ...

واقعا گفت نرو!!!. 

بخدا اگه من یه چیز گردن بخرم کسی بپرسه چند خریدیش قیمتشون پایین تر میگم

از نطر اونا سبک زندگی فقط سبک بلاگری

نظرشون. کاملا غلطه  و برا خودشون اهمیت داره نه شما و نه جامعه عاقل و بالغ

آدم خوبه یه نگاه به جیبش بندازه و بعد خرج کنه 

میبینم کسایی تو خیابون که انقدر رفتن پول ریختن تو سرصورت و لباس و ارایشگاهشونمیگم الان سوار شاسی بلند خارجی میشه میره  بعد با یه تیبا ۱ یا پراید قراضه سوار میشن میرن من میمونم کلی تعجب و خنده بهشون 

بعد کسایی میبینم فوق پولدار با لباس کاملا معمولی می‌گردن 

میدونی چیه آدم باید از درون پولدار باشه از درون باکلاس باشه عزت نفس و اعتماد بنفس داشته باشه این سبک زندگی که از دوستات میگی کسی رو بالا نبرده و شما رو نمیکوبه 

خب منم همین کارو میکنم ولی مثلا بم گفتن وای عروس فلانی خیلی باکلاسه هیچکس به پاش نمیرسه، چرا چون عکس ...

عزیزم ازاین ادمادوری کن نیازی نیست اوناروقانع کنی..منم جاریم براتوچشم‌مردم همه کارمیکنه عکس میزاره به به کنن این ادما دنبال تایید گرفتن ازدیگرانن ..اما برام مهم نیست حتی یه جاری دارم‌میلیاردره همه چی بهترینش داره ولی خیلی چشم ودل سیر ساده وشیکه ..اما اون جاریم چیز خاصی نداره ولی پز زیادی ...خودتو دوست داشته باش با کسیایی که حالتوخوب میکنن بگرد عزیزم اعتمادبه نفست ببر بالا

بخدا اذیت میشم با حرفاشون و افکارشون

اذیت نکن بابا خودتو

🇮🇷🇮🇷🇮🇷❤زندگی رو دوست دارم حتی به غلط .همیشه اینطوری خدا رو صدا میزنم: خدایا تو رو خدا . میدونی یعنی چی؟ یعنی امیدم بعد خدا هم به خداست. حالا عزیزم تو هم امیدت بعد خدا باز به خدا باشه .عشق بورز به زندگیت . تاپیک خودکشی نزن تو هنوز واسه ی مردن خیلی جوونی حتی اگه ۹۰ ساله باشی باید بازم ب خودت بگی ۳۰ سال دیگه میخوام زنده بمونم این یعنی ۱۲۰ سال .  . یکم با خودت عشق و حال کن . غم و غصه رو رها کن . ببین دل چی میگه خب بسه دیگه . میگم بسههههه دیگههههه. خب بگذریم عقبیا حال میکنن؟از خدا میخوام ک برا ۱۲۰ سال زندگی شاد بهم انگیزه و تن سالم بده . فعلا هدفی واسه ازدواج ندارم .در حال حاضر فقط با خدا قدم میزنم . دلم با خداس.من ۱۲۰ سال عمر رو به این دلیل میخوام ک راه ۱۰۰ ساله رو یه شبه طی نکنم و۱۲۰ساله طی کنم. هیچوقت رنج نکش . درد اجباریه ولی رنج اختیاری . درد یه کلمه احساسیه ولی رنج بی رحمه . درد واسه رشد لازمه . درد رو انتخاب کن . یه بنده خدا فامیلمون بود هر موقع بهش میگفتن تا ببینیم قسمت چیه میگفت بگیرید این قسمتو پاره کنین . خودتون برید دنبال زندگی . بنده خدا اعصاب نداشتا ولی راس میگفت با تقدیرت بجنگ😍