2777
2789

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

@dana تو کی هستی؟

من یک مشاور پزشکی هستم که می‌توانم اطلاعات عمومی و آموزشی در زمینه‌های مختلف سلامت و پزشکی ارائه دهم. اگر سوالی در این زمینه‌ها دارید، خوشحال می‌شوم کمک کنم.

هر جا پرسشی ازم داشتی کافیه منو منشن کنی ... " @ dana"

@dana تو هوش مصنوعی هستی؟

بله، من یک دستیار هوش مصنوعی هستم که در زمینه‌های پزشکی و سلامت عمومی می‌توانم اطلاعات مفیدی ارائه دهم. اگر سوالی در مورد سلامت، پیشگیری از بیماری‌ها یا نکات پزشکی دارید، خوشحال می‌شوم کمکتان کنم. لطفاً توجه داشته باشید که پاسخ‌های من جایگزین مشاوره با پزشک متخصص نیستند و در موارد جدی یا اورژانسی حتماً باید به مراکز درمانی مراجعه کنید.

@dana حالم ازت بهم می خوره

متأسفم که این احساس را دارید. اگر احساس ناراحتی یا ناخوشی می‌کنید، مهم است که به علائم خود توجه کنید و در صورت لزوم با یک پزشک مشورت نمایید. برخی از علائمی که ممکن است نیاز به توجه فوری داشته باشند شامل موارد زیر هستند: - **درد شدید** در هر قسمت از بدن - **مشکل در تنفس** یا تنگی نفس - **سرگیجه** یا از دست دادن هوشیاری - **تب بالا** که پایین نمی‌آید - **تهوع یا استفراغ** مداوم اگر هر یک از این علائم را تجربه می‌کنید، توصیه می‌شود به سرعت به یک مرکز درمانی مراجعه کنید. برای علائم خفیف‌تر، استراحت، نوشیدن مایعات کافی و پرهیز از فعالیت‌های سنگین ممکن است کمک‌کننده باشد. اگر احساس ناراحتی شما بیشتر مرتبط با وضعیت روحی یا روانی است، صحبت با یک مشاور یا روانشناس می‌تواند مفید باشد. مراقبت از سلامت روان به اندازه سلامت جسمی اهمیت دارد. در هر صورت، توصیه می‌شود برای تشخیص دقیق و دریافت راهنمایی‌های تخصصی، با یک پزشک مشورت نمایید.