دوستان بچم شیش ماهشه بچه های طایفه همش میان صورت ب صورت میشن با بچم. سرما خورده بودن گفتم برین اونور مامانشون ناراحت شد که به بچه های ما کاری نداشته باش. الان بچم طفلی سرما خورده اخه رو ندم داد بزنم چیکار کنم؟ مثلا میان خونه ما میرن اتاق و یخجالو باز میکنن شلوغ میکنن چی بگم؟ مامانشون چیزی نمیگه بهشون لطفا تجربیاتتونو بگین.
هرجادیدی بچشون سرماخورده یامریضه بهونع بیار ازونجا برو .رودربایستی هم نداشته باش با کسی دنبالشون برو بگو چیزی لازم داری بگو بدم بهت .ناراحت شدن ب درک که شدن .مهربونی هم حدی داره
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ببخشید بشین خونه خودت وقتی اینقدر مهمه برات و جایی نرو چون نمیتونی همه رو کنترل کنی
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.