2777
2789
عنوان

افسردگی بعد زایمان

| مشاهده متن کامل بحث + 135 بازدید | 39 پست
داغون شدم خیلی حالم بده .....

من‌میتونم درکت کنم 

حتی خودم یوقتایی دوس داشتم بمیرم همین الانم خیلی پیش میاد 

انقد خسته شدم ک سرم زدم ب دیوار 

انقد بد بوده اوضاع ک کلی گریه کردم 

هوای آزاد ، پیاده روی ، تنها نشدن.  تایمی برای خودت داشتن 

خیلی خیلی کمک‌کننده س 

کسی باشه بچه تو چن ساعت نگه داره تو نفس بکشی یکمی 

ناخن کار نی  نی سایت 💅

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بدون دارو نشد

تازه سه ماه گذشته خواهر کدوم نشد؟

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 
من جون دخترم یک ماهه بود مامانمدمهاجرت کرد خیلی حیلی تنها شدم علایم چند برابر شد  روزی نیود گر ...

عزیزم در مورد بعضیا که زایمان میکنن بعدش هورمونا نوسان پیدا میکنن مثل اینه که یه قرص ضد بارداری با دوز خیلی بالا داری میخوری.بچت رو بده دست کسی که خوب تر وخشکش کنه وبهش برسه خودتم تحت نظر پزشک باش.خودت به خودت کمک کن.خدا بهت سلامتی بده عزیزم

بدون دارو نشد

واقعا ب نظر من دارو‌ ضررش کمتره از این عذابی ک ما میکشیم

من تصمیم دارم از فردا شروعش کنم 

حداقل به مادر عصبی بد اخلاق نباشم 

من اصلا داد زدن بلد نبودن  ولی سر دختر ۱۰ ماهم چند بار داد زدم و از عذاب وجدان خفه شدم 

خب انتخاب من الان قرص هست ، چه اشکالی داره وقتی کمک‌کننده س ، قرار نیست تا آخر عمر بخوری ک

ناخن کار نی  نی سایت 💅
عزیزم در مورد بعضیا که زایمان میکنن بعدش هورمونا نوسان پیدا میکنن مثل اینه که یه قرص ضد بارداری با د ...

هیچ کس نبود نگهش داره هیچ کس, تازه دو‌ماهه یه خواهرم پیشم اومده ،داره حدا میشه حالم ازون لحاظ یکم‌بهتر شده، 

ناخن کار نی  نی سایت 💅
هرکس تاپیک من دید و شرایط منو داشته بخاطر خدا بیاد بگه....اونی که بستری شده

عزیزدلم حرف منو‌گوش کن 

برو روانپزشک خوب قرص بگیر 

بچه ها رو هم بده مامانت نگه داره تو توی اون خونه نباش حتی صدای بچه ها رو نشنوی، برو برای خودت کافه بشین یه بستنی سفارش بده بشین یکم  خالت خوب شه چند ساعت نباش پیششون مطمین باش بزودی بهتر‌میشی 

من اگ مامانم پیشم بود مطمینم هیچوقت اینطوری نمیشدم 

هیچوقت 

ناخن کار نی  نی سایت 💅
هیچ کس نبود نگهش داره هیچ کس, تازه دو‌ماهه یه خواهرم پیشم اومده ،داره حدا میشه حالم ازون لحاظ یکم‌به ...

بچت رو دوستداری؟؟؟اگه اره یه یا علی بگو بلند شو به خودت وزندگیت برس.داروهای دکتر رو هم به موقع بخور خوب میشی عزیزم