2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه هاتون میبرین کاردرمانی و گفتاردرمانی

| مشاهده متن کامل بحث + 872 بازدید | 38 پست
جسمی ده ماهگی و ذهنی ۱۵ ماهگی و گفتار ۲۲ ماهگی شروع کردم

منم زود شروع کردم از ۲۰ماهگی کار و گفتار بردم ولی فایده نداشت الان ی جای دیگه میبرم پسر منم از نظر حرکتی تاخیر داره بدنش خیلی ضعیفه البته تشنج پنهان داره 

منم زود شروع کردم از ۲۰ماهگی کار و گفتار بردم ولی فایده نداشت الان ی جای دیگه میبرم پسر منم از نظر ح ...

تشنج خیلی میتونه تاثیر بذاره .میدونم که قطعا به فکر هستی ولی خیلی جدیش بگیر .امیدوارم خیلی زود کنترل بشه ....من درکت میکنم تو چه سختی و عذابی هستی .دعات میکنم نتیجه این همه زحمت ببینی و دلتون شاد بشه .توکلت به خدا باشه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تشنج خیلی میتونه تاثیر بذاره .میدونم که قطعا به فکر هستی ولی خیلی جدیش بگیر .امیدوارم خیلی زود کنترل ...

دیگه واقعا مغزم هنگه و نمیدونم چیکار کنم هفته دیگه نوبت دکتر داره تا ببینم نوار مغزش چطوره می‌دونم باید امیدوار بود تلاش کرد ولی دیگه انگار بریدم دریغ از ذره ای جلو رفتن انگار سر شدم 

دیگه واقعا مغزم هنگه و نمیدونم چیکار کنم هفته دیگه نوبت دکتر داره تا ببینم نوار مغزش چطوره می‌دونم ب ...

متوجه ام عزیزم .حتما دکتر مغز و اعصاب با سواد باشه ....خدا کمکت کنه ولی بدون تا هفت سالگی سن طلایی رشد بچه ها هست .هر چی توان داری رو بذار ...که بعدا پشیمون نشی ..اینم بگم حتما برای حال خوب خودت وقت بذار وگرنه نابود میشی ...اگه فیلم و کتاب دوست داری حتما نگاه کن و بخون ‌ورزش خیلی میتونه کمکت کنه ...من از ۱۵ ماهگی پسرم دوباره ورزش تو خونه شروع کردم ....اگه میتونی از خانوادت مثل مادر یا خواهرت کمک بگیر هفته ای یه بار تنها باشی ....

متوجه ام عزیزم .حتما دکتر مغز و اعصاب با سواد باشه ....خدا کمکت کنه ولی بدون تا هفت سالگی سن طلایی ر ...

آره عزیزم دکتر عالیه هست تو زمینه تشنج و بهترین مربی کاردرمانی که می‌تونستم گذاشتمش باور کن هفته ای دو روز دوساعت راه میرم شعر دیگه میبرم کاردرمانی و گفتار تا میرم میام شش ساعت میشه این دکترشم اصفهانه شش ساعت فاصله داریم در مورد حال خودم میبینی ی ماه خوبم یهو تو نیم ساعت فرومیریزم صفر میشم