2777
2789
عنوان

ترشحات پنیری واژن

| مشاهده متن کامل بحث + 21141 بازدید | 44 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803

عنبر نسارا عااالیه معجزه میکنه .... هفته ای سه بار دود بده بالای دودش وایسا تا کامل دودش وارد بدنت بشه...

بعد دسشویی حتما خودتو خشک کن. ژل بهداشتی ام استفاده کن .. حتما دکتر هم برو باید چرک خشک کن بخوری تا خوب شی

لباس زیر هم سعی کن نپوشی. مایعات زیییاد بخور 

سردی رحم ینی چی باید چیکار کنم رفع شع

روغن مالی زیر شکم روی رحم وتخمدان با روغن بابونه اصل روزی دوبار صبح وعصر

استفاده ازآبزن پنیرک، گلنارفارسی، خطمی سفید، گل محمدی 

یعنی بجوشونی صاف کنی بریزی توی لگن بشینی توش روزی نیم ساعت 

واژینال عسل روغن زیتون یه عدس زاج تاسه شب 

تمام عفونتها ازبین میره 

سردیجاتم نخور

پناه برتو که بی واژه مرا میشنوی♥             خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙                      🙏🏻 یَا مَنْ یَکفِی مِنْ کلِّ شَیْ ءٍ وَ لَا یَکفِی مِنْهُ شَیْ ءٌ اکفِنِی مَا أَهَمَّنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ بحق محمدٍ و آل محمد صلواتک علیه 🙏🏻              ✅  درمانگر طب سنتی وطب فشاری ام سوالی داشتی خوشحال میشم بتونم کمکت کنم ✅
میترسم میگن اگ درمان نشه باعث چسبندگی رحم میشه چیکار کنم 

متاسفانه عفونت قارچی یا باکتریایی در ظاهر زیاد قابل تشخیص نیست . چسبندگی هم میاره .پاسخگویی بدن مهمه .گاهی بایه دوره خوب میشی گاهی نه باید تکرار و مداوت داشته باشی .مواظب باش همسرت رو دچار عفونت نکنی .برو دکتر نگرون هم نباش 

✔️ خبرنگار 
2804

ببین این مواردی که میگم رو رعایت کن:

جوراب شلواری تنگ نپوش

شلوار‌های تنگ و چسبان نپوش

دوش واژینال که باعث از بین رفتن باکتری‌های طبیعی واژن می‌شود انجام نده

محصولات بهداشتی معطر مانند صابون های عطری استفاده نکن

استفاده از وان آب گرم و حمام بسیار داغ استفاده نکن

استفاده غیر ضروری از آنتی بیوتیک، مثلاً در شرایط سرماخوردگی یا سایر عفونت‌های ویروسی نکن

ماندن در لباس‌های خیس مانند مایو و لباس‌های ورزشی برای مدت طولانی نداشته باش

پوشیدن لباس زیر نمدار انجام نده

لعنتی نمیدونم چرا خوب نمیشه چن بار دکتر رفتن تو چن ماهه🤦‍♀️عفونت ادراری ام دارم از اون بدتر رو مخم ...

وای منم دقیقا مثل شمام تعداد دفعات سوزش ادرارم ببشتر شده این ترشحات پنیری هم دارم شما درست شدید ؟ چ دارویی مصرف کردی؟

2805
ببین برو دکتر زنان به من گفت چیزی نیس واژینال داد و قرص کپسول برو معاینت کنه

همون بخاطر معاینه شدن سختمه که نمیرم...

چندروز ترشحات پنیری داشتم ولی سوزش خیلی خیلی کم.

الان چندروزه ترشح چیزی احساس نمیکنم ندارم ولی سوزش واژن دارم

2801