2777
2789
عنوان

حجاب کنم؟

120 بازدید | 11 پست

دارم برای فرهنگیان میخونم میترسم به خاطر ظاهرم قبول نشم برا همین تصمیم دارم حجاب کنم ولی اونقدر آزادانه‌ لباس پوشیدم که احساس میکنم حجاب کنم مسخره میکنن

حجاب هم چادر نه حجاب سر (لباس خیلی کوتاه میپوشم ولی معمولا گشاد)

واقعا یعنی ممکنه قبولم نکنن به خاطر ظاهر؟

یک‌عدد‌کنکوریه‌‌سردرگم🥲🤪در تلاش‌برای‌قبولی‌توی‌....(والا در‌تلاشم‌فقط‌گیج‌شدم)و‌رتبه‌عالی‌هستم🥰🍼خوشحال‌میشم‌‌برای‌قبولیم‌دعا‌کنین🍊🧡

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میان از همسایه ها میپرسن. 

الان چایی میچسبه😍☕ 🇵🇸🇮🇷🏴مرگ بر اسرائیل مرگ بر آمریکا✊ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کرّاریم، شجاع و نترس💪🏻 خیبر خیبر یا صهیون شهید برونسی : آدم ها دو دسته اند : غیرتی و قیمتی. غیرتی ها با خدا معامله کردند و قیمتی ها با بنده خدا..روزهایی سرشار از امید، سلامتی و شادی از طرف شما برای خودم آرزومندم✌😂تولد۴۵سالگی🎂🇮🇷 کسی که با ترورِ حاجقاسم سلیمانی💗سردار دلها💗 توسط آمریکای جنایتکار، از خواب بیدار نشه و نتونه حق و باطل رو از هم تشخیص بده، دیگه تا ابد بیدار نمیشه. #قدس خونبهایت،سردار دلها..  کُلُّ یَومٍ عاشُورا و کُلُّ أرضٍ کَربَلا. همیشه در حال تکرار است مدافعین حقوق بشر کَرَند، کورَند، لالَند ..نسل شِمر و یَزید و حَرمَله ها هم ادامه دارد.. گاهے در غزه و سوریه و میانمار و گاه در یمن گاه در❤ایران❤در وطن عزیزم🇮🇷 ،در پاره تنم. مرگ بر حقوق بے بشر.امام حسین (علیه السلام)خطاب به شیاطینی که برای کشتن ولی الله صف کشیده بودند، فرمودند:شکم های شما از حرام پر شده، برای همین سخن حق را نمی شنوید.دین ندارید، لااقل آزاده باشید.مولا علے (علیه السلام): در شگفتم از کسے که مردگان را مے بیند و مرگـ را از یاد مے برد.*اَلّلهم عَجّل لِولیکَ الفَرج*

2803

خب اره پوشش مهمه

تو پایان هر جستجوی منی💖                                                            به آرزوهای قشنگم قول رسیدن دادم                                       ❌درخواست دوستی قبول نمیکنم اگه صحبتی هست همین جا مطرح کنید👻     

فک کن مصاحبت اوکی شد...سی سالو چطوری میخوای بگذرونی؟😐

برو جایی ک باهمین ظاهرت قبولت داشته باشن

💕 وقتی اذان رو میگن، خدا دِل دِل میزنه، واسه اینکه به دعوتش "بـله" بگی...روی خدا رو زمین ننداز...💕

همسایه هامون اینقدر خوبن مامانمم‌ خیلی دوست دارن بیان تحقیق صد در صد چیز بدی نمیگن

یک‌عدد‌کنکوریه‌‌سردرگم🥲🤪در تلاش‌برای‌قبولی‌توی‌....(والا در‌تلاشم‌فقط‌گیج‌شدم)و‌رتبه‌عالی‌هستم🥰🍼خوشحال‌میشم‌‌برای‌قبولیم‌دعا‌کنین🍊🧡
فک کن مصاحبت اوکی شد...سی سالو چطوری میخوای بگذرونی؟😐 برو جایی ک باهمین ظاهرت قبولت داشته باشن

عزیزم به دبیری علاقه دارم چیکار کنم پس

2804

یکم رعایت کن لازم نیس چادر اینا بپوشی آرایش باید کمترین مقدار باشه بعد که قبول شدی راحتی 

به عینکی ها احترام بزارین اونا واسه دیدن شما خرج میکنن🤓😇                                                             لبیک یا الاقصی🇵🇸❤🇮🇷
عزیزم به دبیری علاقه دارم چیکار کنم پس

باید برای همیشه پوششت رو تغییر بدی، از روی تفکر و تحقیق ن ب اجبار قبول شدنت

💕 وقتی اذان رو میگن، خدا دِل دِل میزنه، واسه اینکه به دعوتش "بـله" بگی...روی خدا رو زمین ننداز...💕
یکم رعایت کن لازم نیس چادر اینا بپوشی آرایش باید کمترین مقدار باشه بعد که قبول شدی راحتی 

معموما برای اینکه پوستم خراب نشه آرایش نمیکنم ولی لباس پوشیدنی خیلی راحت میپوشم از اون میترسم

2805