یه مقداری سکه دارم برا سرمایه گذاری بهتره آپارتمان بخرم یا سکه هارو نگه دارم قدرت نقدشوندگی سکه ها خب بهتره سریع و راحت میفروشی ضمنا فقط میتونم مسکن نهر بخرم مگه اینکه خودمو بندازم تو وام و سختی
من داشتم اول اینکه کیفیت داخلش افتضاحه دوم اینکه ادم های خوبی داخل ساختمانش نبودن اکثرا شرور ...
خب بخره بده اجاره
قرار داد ۶ ماهه ببنده اگه مستاجر خوب بود مهلت قرار داد بیشتر کنه
ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
یعنی به نظرتون خونه امسال رشد میکنه من پارسال 340 گرم طلامو فروختم مسکن مهر خریدم خیلی رشد نداشته ول ...
بنظرم واسه سرمایه گذاری آپارتمان رشدش از طلا و سکه خیلی کمتره.اما من اپارتمان رو از این جهت گفتم ک بتونین ازش اجاره بگیرین و استفاده کسب وکاری کنین اما اگ سود منظورتونه سکه وطلا سودش از اپارتمان خیلی خیلی بیشتره.
بنظرم واسه سرمایه گذاری آپارتمان رشدش از طلا و سکه خیلی کمتره.اما من اپارتمان رو از این جهت گفتم ک ب ...
پس حیف شد که فروختم البته تو این سالها که داشتمشون هیچ وقت یک دفعه چنین رشدی نداشتن برعکس ملک خیلی رشد داشت و چند برابر شد اما همین من فروختمشون یهو ورق برگشت و ملک رامد شد و طلا خیلی بالا رفت
من از این به بعد یه دختر شاد و مثبت اندیشم. میخوام زندگیمو اون جوری که دلم میخواد بسازم و میدونم که خدا بهترینارو سر راهم قرار میده🌹❤
نه مستاجر نبودم مثلا اومدم طی یه عملیات انتحاری سرمایه گزاری بهتر بکنم که گند زدم. الانم خیلی پشیمونم و غصه مطخورم هر روز قیمت طلارو چک میکنم و حساب میکنم اگه طلام بود چقدر شده بودن ده تا تاپیک درموردش زدم تا یکم غم و غصم کم شه اما نمیشه آخه همه دارو ندارم همون طلاهام بود
من از این به بعد یه دختر شاد و مثبت اندیشم. میخوام زندگیمو اون جوری که دلم میخواد بسازم و میدونم که خدا بهترینارو سر راهم قرار میده🌹❤
هر "پرهیزکاری" گذشته ای دارد وهر "گناه کاری" آینده ای! پس قضاوت نکن.میدانم اگر:قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم،دنیا تمام تلاشش را میکند تا مرا در شرایط او قرار دهد...تا به من ثابت کند.در تاریکی همه ی ما شبیه یکدیگریم.محتاط باشیم، در "سرزنش "و"قضاوت کردن" دیگران وقتی؛نه از " دیروز او" خبر داریم، نه از "فردای خودمان"🌼🤍
نه خونه پدرمم یه خونه خریدم که دادم اجاره همینی که میگم با فروش طلاهام خریدم
خوب خوبه.بنظرم آپارتمان رو نگه دار و سعی کن قرار حداقل یه ساله با طرف بکنی و از پول پیش نیم سکه بگیری که کلی بهت سود میده البته الان زمان مناسبی واسه خرید نیم سکه و طلا و...نیست و قطعا کاهش داریم.