2777
2789
عنوان

بیایین بگین این اسمش خیانت نیست؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 951 بازدید | 91 پست

از خیانت چشم پوشی نکن آبروی این زن و مرد هرزه رو ببر

فقط احساسی عمل نکن سند جمع کن بعدم به صورت ناشناس همه رو برای خودتو خونواده شوهرتو خونواده اون ه ر ز ه بفرس ولی نزار بفهمن خودت این کارو کردی و در جریان بودی ولی حیثیتشو ببر حتما خیانتو ببخشی بدتر سرت میاد 

احساساتمو نمیتونم پنهان کنم واسه همین بهم میگن بی سیاست ولی من خودمم بدون ادا بدون تظاهر بدون دورویی 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

این راه حل ب عقل جنم نمیرسه لنتی😂😂ولی میگن عکس بقیه رو پخش کنی جرمه نمیدونم شامل اینم میشه یا نه

این عکس رو پخش نمیکنه که مدرک بسازه برا خودش 

میبره میده دست شوهره 

کی ثابت می‌کنه که این پخش کرده؟

بله پروفایلم خودمم البته کاربری دست دو تا خواهره که من بزرگترم🫀🤝

2803
بقرآن  اخه آدم عاقل چرا شات میگیری خودت مریضی  زن بیچاره چه گناهی کرده

اخه خودمم داشتم همین فکرو میکردم 😂

اصن شوهره اسی تو مغزش گچ پر کردن ها 😂 دیگه عکس گرفتنت چیه 

اسی، اون عروس عموی شوهرت پدرشوهر مادرشوهر بردارشوهر خوده شوهررررر، اینارو نداره؟ حس میکنم خیلی ریلکسیا 

خونه رو مرتب کردم! حالا تنها چیزی که اینجا بهم ریخته اس،منم! :) 
شوهرم مریضه کثافت فقط منو عذاب میده

ناراحت نشی عشقم ولی واقعا خدا ازش نگذره 

آقا به دنبال خیانتی چرا زن میگیری اخه عشقم غصه نخور تو لیاقتت خیلی بیشتره تا این مرد

خدایا رضامو به خودت میسپرم مراقبش باش❤️🥺 رضا همه کس منه خدا جونم ازم نگیریش ی وقت 🥲💕رضا قشنگ ترین اتفاق زندگی منه خراب نکنی خدا جونم.بحث داریما ولی نباشه میمیرم.با خوشحالیش خوشحالم با ناراحتیش ناراحتم با صداش زندگی میکنم با بغلش اروم میشم کلا بغلش حس خیلی خوبی دارهههه 🥰🤗 خدایا خودت برام نگهش دار 💋💕 میدونم کفره ولی واسم خداعه🫠🥲 تویی که داری اینو میخونی جون عزیزت ی صلوات بفرس به خاستم برسم.         دوست دارم خدای کوچک من
2804
اخه خودمم داشتم همین فکرو میکردم 😂 اصن شوهره اسی تو مغزش گچ پر کردن ها 😂 دیگه عکس گرفتنت چیه  ...

چرا داره ولی کلا خانواده آبرو داری نیستن مهم نیس براشون 

❤خدایا شکرت❤
شوهرم مریضه کثافت فقط منو عذاب میده

به نظر من ازش مدرک جمع کن به صورت ناشناس تهدیدش کن ازش پول بگیر حسابی بترسونش

احساساتمو نمیتونم پنهان کنم واسه همین بهم میگن بی سیاست ولی من خودمم بدون ادا بدون تظاهر بدون دورویی 
میرم به مادرشوهرم میگم عکسا رو هم بهش نشون میدم

مادر شوهر کیه ؟😐 

ببین اسی اگه زنی باید عکسا رو به زن عمو شوهرت بفرستی!!!!  شوهرت هم رفت بیرون دیگه تو راه نده

فقط 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
گل دخملم منتظرتیم 😍🥰برای تو دلیم دعا کنید. در خواست دوستی ندید.
ناراحت نشی عشقم ولی واقعا خدا ازش نگذره  آقا به دنبال خیانتی چرا زن میگیری اخه عشقم غصه نخور ت ...

میرم به مادرشوهرم میگم تا کی به خودم بریزم و ساکت باشم

❤خدایا شکرت❤
2805
میرم به مادرشوهرم میگم تا کی به خودم بریزم و ساکت باشم

مادرشوهرت مثلا میخواد چیکارش کنه؟ شیرشو حلالش نکنه یا مثلا کتکتش بزنه؟ 

بدبخت تو تباه میشی 

عکسا رو ببر نشون شوهر اون هرزه بده 

همم شکایت کن بندازش زندان کثافط ها رو

بله پروفایلم خودمم البته کاربری دست دو تا خواهره که من بزرگترم🫀🤝

واکنشت چی بود؟؟؟  اگه من بودم تا الان کاری کرده بودم اون زن سلاخی بشه😐بعدشم شوهرمو تیکه تیکه ...

ببخشید که میپرسم.

این حرفارو واقعا  جدی میگین؟؟

واقعا حاضرین آدم بکشین؟

راه حل ساده تری هم هست، طلاق

⚠️⛔لطفا به هیچ‌وجه در تاپیک های من کامنت نگذارید🙏، اگه تاپیک یا پستی مورد پسند شد، لایک کنید، و حتی الامکان درخواست ندید🙏  ................  گاهی برای دل خودم، دلنوشته یا متنی رو دکلمه می‌کنم  .................   او قند روزهای تلخ من است❤                                   
2801