دلم میخواد دامن بپوشم از وقتی بچه بودم تا الان که بزرگ شدم مامانم برام دامن نخریده و متنفره از دامن ولی من چون خودم چاقم شلوار که میپوشم رون و با.سن خیلی بد دیده میشه ولی دامن بدن رو نشون نمیده
این مدلی مد نظرمه ولی تا روی مچ پا
●🌞●What's done is done, what's gone is gone, one of the life's lesson is always moving on••🌻🌿••
به نام کاربری دقت نمیکنم😑نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ....یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
خدایا رضامو به خودت میسپرم مراقبش باش❤️🥺 رضا همه کس منه خدا جونم ازم نگیریش ی وقت 🥲💕رضا قشنگ ترین اتفاق زندگی منه خراب نکنی خدا جونم.بحث داریما ولی نباشه میمیرم.با خوشحالیش خوشحالم با ناراحتیش ناراحتم با صداش زندگی میکنم با بغلش اروم میشم کلا بغلش حس خیلی خوبی دارهههه 🥰🤗 خدایا خودت برام نگهش دار 💋💕 میدونم کفره ولی واسم خداعه🫠🥲 تویی که داری اینو میخونی جون عزیزت ی صلوات بفرس به خاستم برسم. دوست دارم خدای کوچک من
منم دامن دوست دارم و بهم میاد ولی الان همه کت و شلوار میپوشن با خودم میگم من مثل مامان بزرگا میشم ...ببخشید میپرسم چی زیرش میپوشی ؟ نمیترسی بخوری زمین همه پاهات معلوم بشه ؟