2777
2789
عنوان

بچه ها از غصه دارم دق میکنم توروخدا بیاین 😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 368 بازدید | 25 پست

ایرادی ندارد عزیزم خدا خودش رحیمه و می‌دونه همچین رو .امیدوارم امسال ی بچه ناز و خوشگل داشته باشید اگه خدا بخواد انشالله . عزیزم با توکل و ایمان و اعتماد کامل نمازی که حاجت روا می‌کنه رو بخونید 🌸🌹عزیزم میدونم چه حسی رو میگی  حسودی نیست غبطه هست.حسودی وقتیه که شما دلت نمیخواد طرف مقابل اون خواسته یا هرچیزی رو داشته باشه. انشالله دلتون شاد باشه .

میشه لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید ؟ . اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و اشتباه می‌کنه  به این معنیه که من کامل نیستم که نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه 🌱

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

قربونت بشم❤😭 آی توروخدا دعام کننن😭😭😭

حتماااا🤍🫶🏻

میدونی چی خیلی حال میده😜 از این لواشکای سیاه هست😍که خیلی ترشه😋وقتی میخوری کل سیستم صورتت مچاله میشه🤑اینارو بگیری روشون یه عالم رب انار بریزی😋بعد روش نمک بپاشی🤪طوری که دونه های سفید نمک معلوم باشه بعد لوله اش کنی،بزاری کنار لپت اروم اروم اب بشه🤪مزه اش بره تو دهنت بعد با دستت یه گوجه سبز ترش نمک خورده رو برداری یواش یواش گاز بزنی...خب دیگه آب دهنتو قورت بده تموم شد🤣
2803

سه سال که زیاد نیست عزیزم ناراحت نباش فقط دنبال درمان باش.اطراف ما هم بودن کسایی که دوسه بار سقط داشتن ولی الان هر کدوم دو تا بچه دارن.استرستو کنترل کن چون رو دارو هایی که میخوری اثر میذاره

یه صلوات برا امام زمانم میفرستی؟          گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین،خانه آباد شدم من اُوون آباد حسین
2804
منم از ته دلم برات از خدا میخوام هرچی که تو میخای❤😭

⚘⚘⚘⚘⚘

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 
مرسی عزیزدلم 😭❤

خواهش میکنم 🌸🌹

میشه لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید ؟ . اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و اشتباه می‌کنه  به این معنیه که من کامل نیستم که نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه 🌱