2777
2789
عطیه جون یعنی معدل زیاد تاثیر نداره؟!

تاثیر داره 

اینطور که من شنیدم شما تو اردیبهشت کنکور میدی و امتحانات نهایی خرداده پس ملاک دعوت به مصاحبه شدنتون کنکوره وقتی دعوت به مصاحبه شدید معدل و کنکور قبولی شما رو تعیین میکنه

ما سبز تر از تمام تبر هایی که خورده ایم ادامه می دهیم :)
ولی عزیزم میتونی منابع فرهنگیانو بخونی یه درصد خوب بزنی چندتا مبحث انتخاب کن قطعا هست مباحث خوب که د ...

فداتشممم مرسی ازت 

من الان از ۳ شروع میکنم ب خوندن

عربی میخونم دوزادهم رو ک میشه ۲۰ الی ۳۰ زد

جامعه دوزادهم ۲۰ درصد

روان و اقتصاد هرکدوم ۴۰ درصد 

جغرافی هم میخونم ۲۰ درصد 

بعلاوه اون منابع جدای فرهنگیان 

و بعد کنکور فقط برا نهایی م بخونم ک معدل ۱۹ بگیرم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فداتشممم مرسی ازت  من الان از ۳ شروع میکنم ب خوندن عربی میخونم دوزادهم رو ک میشه ۲۰ الی ۳۰ زد ...

ببین شکک نکن میتونی فقططططط نترس و استرس نده به خودت با انگیزع و حال خوب بخون میدونم سخته و تو فشاری ولی خیلی کمک میکته بهت و اصلا برا خودت بزرگش نکن وای کنکوره وای چیه اله بله یه امتحان میخونی میری میدی انشالله نتیجه خوبم میگیری کافیه با تمام وجودت بخای

من خالم انسانی بود میگف اخرا فقط سر تیترا نگاه کردم همین ولی خیلی الکی و با اعتناد بنفس رفتم سر جلسه ۱۴ هزار شد با هیچی😑😂

امسالم تراکتوری میبرن مصاحبه باور کن ۱۰ درصدم میانگین بزنی مصاحبه میخانت

۵۰ درصد معدلهههههههه خیلیه

بعد ۱۵درصد فک کنم کنکور تخصصی تعثیر داره ۰ درصد منابع فرهنگیان

۱۵ درصدم مصاحبه یعنی شما از اون یه ذره تخصصی و منابع فرهنگیان یه ذره هنت کنی تمونه

من خودم زمین سال یازدهم برا نوبت ۲ خوتدم دیگه دس نزدم بهش خوبم نخوندم دیگه نخونده بودم و گذاشته بودم کنار رفتم سر جلسه ترسی از زمین نداشتم و خیال خیلی راحت رفتن چشمی سوالارو نگا کردم خیلی ریلکس یه چیزایی تو خاطرم بود داستان وار ولی برا ۲ سال پیش دیگه خودت فک کن اهر سر ۱۵ درصد زدم😂تازه ترسیدمم منفی بشن اوتا وگرنه بیشترم میزدم😁

ببین شکک نکن میتونی فقططططط نترس و استرس نده به خودت با انگیزع و حال خوب بخون میدونم سخته و تو فشاری ...

نمیدونی تو دلم ی امید خیلی بزرگی انداختی 

خدا خیرت بددهه ایشالا هرچی تو زندگی میخای بهش برسی عزیزم

خیلیا ناامیدم کردن 

ولی مرسی ازتت من همین الان میرم شروع کنم 

قریونت برم

نمیدونی تو دلم ی امید خیلی بزرگی انداختی  خدا خیرت بددهه ایشالا هرچی تو زندگی میخای بهش برسی ع ...

فدات بشم التماس دعا الان به هیچی فک نکن الکی فقط روح روانتو بهم میزنی مسئولیت الانت اینه اگه بخای الان باید بخونی حال خوب برات میخام عزیزم به امید خدا پیام قبولیت بزاری شما بشی نمونه🥰

فقط عزیزم اون بحثایی که میخونی سوالای کنکور سراسری سالای قبل رو رنده کن قشنگ انقد بزنشون تحلیلی و برسیشون کن از بر شی

تلگرامم هس میتونی بیاری سوالارو با تحلیل اینا موسسات 

انسانی خوبی که داره اینه جواب تو گزینه ها مشخصه😁لازم نیس ۳ ساعت بشینی فرمول بالا پایین بندازی