2777
2789
برو درخواست حضانت دائم بده  مدرکی از شوهرت داری که بگی صلاحیت نگه داری بچه نداره؟

بیمارستان بستری بوده ولی بهم نامه نمیدن واسه دادگاه اگه از دادگاه حکم ببرم پرونده ش رو بهم میدن یانه؟حتی دکترش هم بهم نامه نمیده دکترش تو مطب ه؟

زیاد که خوب باشی باید بعدش ثابت کنی خر نیستی  
خدالعنت ش کنه بنظرت چیکار کنم؟

بهش بگو دائمی بهت بده

وگرنه اونجوری بلاتکلیفی

آموزش آنلاین زبان همه سطح ها ، پایه های درسی ، تکرار و تمرین امتحانات فقط با جلسه ای ۲۰ تومان♥️کاربری متعلق به دو خواهر🫂

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بنظرت چرا میخواد اینکارو کنه؟حتی موقت هم داده وکیل ش عمدن تاریخ رو اشتباه زده

چون میخاد اذیتت کنه بلاتکلیف باشی کارت گیرش باشه

آموزش آنلاین زبان همه سطح ها ، پایه های درسی ، تکرار و تمرین امتحانات فقط با جلسه ای ۲۰ تومان♥️کاربری متعلق به دو خواهر🫂
چون میخاد اذیتت کنه بلاتکلیف باشی کارت گیرش باشه

عزیزم دیگه خسته ام بخدا خودش درخواست طلاق داده حالا هم میخواد اینجوری اذیتم کنه بیماری دوقطبی داره بنظرت اقدام کنم حضانت بچه م رو بهم میدن؟

عزیزم دیگه خسته ام بخدا خودش درخواست طلاق داده حالا هم میخواد اینجوری اذیتم کنه بیماری دوقطبی داره ب ...

شوهر منم این بیماری رو داده منم اسیرم

بتونی ثابت کنی شاهد داشته باشی راحت بهت میدن بچه رو

شوهر منم این بیماری رو داده منم اسیرم بتونی ثابت کنی شاهد داشته باشی راحت بهت میدن بچه رو

بیمارستان بستری شده ۸ سال پیش پرونده داره اونجا تا الان هم تحت نظردکترش تو مطب هست ولی بهم نامه نمیدن برای دکتر باید از طریق دادگاه اقدام کنم شما هم جدا شدید؟

بیمارستان بستری شده ۸ سال پیش پرونده داره اونجا تا الان هم تحت نظردکترش تو مطب هست ولی بهم نامه نمید ...

اره اقدام کن

ن والا دخترم خیلی ب باباش وابسته اس

ولی منم دیگ نمیتونم تحمل کنم

خیانت هم کرده دیگ ب دلم نمیاد بمونم

اره اقدام کن ن والا دخترم خیلی ب باباش وابسته اس ولی منم دیگ نمیتونم تحمل کنم خیانت هم کرده دیگ ب ...

میگن باید دوسه ماه مونده که حضانت و ازت بگیره باید اقدام کنی فعلا پسرم ۶ سال و۲ ماهشه حتی حضانت موقت رو هم عمدن وکیل ش اشتباه زده اذیتم کنه بنظرت حضانت رو بهم میدن؟

اره اقدام کن ن والا دخترم خیلی ب باباش وابسته اس ولی منم دیگ نمیتونم تحمل کنم خیانت هم کرده دیگ ب ...

از خیانت ش مطمئنی؟خودشم میدونه که میدونی؟

میگن باید دوسه ماه مونده که حضانت و ازت بگیره باید اقدام کنی فعلا پسرم ۶ سال و۲ ماهشه حتی حضانت موقت ...

ایشالله ک میدن پیگیر باش

از خیانت ش مطمئنی؟خودشم میدونه که میدونی؟

اره بابا اسکرین چت هاشو عکس اون زن تو خونمو دارم

ولی پشتوانه ندارم پدرم قلبش ناراحته میترسم چیزیش بشه از ی طرفم برا دخترم ناراحتم

اره بابا اسکرین چت هاشو عکس اون زن تو خونمو دارم ولی پشتوانه ندارم پدرم قلبش ناراحته میترسم چیزیش ب ...

مواظب باش سرت کلاه نزاره عزیزم برام دعا کن

مواظب باش سرت کلاه نزاره عزیزم برام دعا کن

کلاه ک ن ولی خسته ام چشم توام برای من دعا کن♥️🙏🏻

بیمارستان بستری بوده ولی بهم نامه نمیدن واسه دادگاه اگه از دادگاه حکم ببرم پرونده ش رو بهم میدن یانه ...

اره باید از دادگاه نامه ببری  ولی هیچی نسخه ای ویزیتی چیزی از اون تایمی که بستری بوده نداری؟

شبیه مه شده بودی!نه می‌شد در آغوشت گرفت و نه آن‌سوی تو را دید! تنها می‌شد در تو گم شد که شدم…