2777
2789
@خانمخوشگله    

از رو سرگرمیه نظر جدی نداره راجع بهت بیشتر حس میکنم داره بازیت میده

آره خوشگلم.پس چی؟😐😍😍😌همه میگن.شما هم بگو😛لایکم نکن.جنس مخالف بیاد پا شکسته باید بره حواستا جمع کن.متاهلم🤨😐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بوس بهت خانم خوشگله    

@خانمخوشگله    

درلحظه زندگی کن 👌💪💪خیلی چیزها اصلا ارزش ناراحتی و غصه تو نداره و دیگه اشتباهات گذشته رو تکرار نکن و ازشون درس بگیر و تلاش کن و به خدا توکل کن که اون برات بهترین هارو رقم میزنه 
2803
لطفا راجب ازدواجم میگی

حس ام میگه شکست میخوری میدونی حس میکنم خیلی لجبازی و زود عاشق میشی زود دل میبندی در صورتی که طرفت آدم درست نیست

آره خوشگلم.پس چی؟😐😍😍😌همه میگن.شما هم بگو😛لایکم نکن.جنس مخالف بیاد پا شکسته باید بره حواستا جمع کن.متاهلم🤨😐
مرسی عزیز دل از اینه وقت گزاشتی یه دنیا ممنون     فقط اینکه اون پروژه رو با اون شخص انجام ...

انجام بده اصلا نترس از چیزی ترس باعث شکست میشه

2804
رفتار های من آزارش میده؟ حست میگه چه نصبت فامیلی باهم داریم؟ اینم بگووووو

نزدیک باهات آره یک کارهایی میکنی نمیپسنده

متین واقعا قصدش ازدواجه ؟! چی حس میکنی ازش سرکار میرم در آینده ؟! @خانمخوشگله    

آینده سرکار میری حس میکنم دوستت داره قصدش ازدواج ولی دو دلی توش میبینم

کسیو ندارم تو زندگیم الان

آره ولی حس ام میگه زود به طرف مقابل دل میبندی و وابسته میشی

2805

@خانمخوشگله     حست درمورد من چیه ایندم ؟

درلحظه زندگی کن 👌💪💪خیلی چیزها اصلا ارزش ناراحتی و غصه تو نداره و دیگه اشتباهات گذشته رو تکرار نکن و ازشون درس بگیر و تلاش کن و به خدا توکل کن که اون برات بهترین هارو رقم میزنه 
2801