2777
2789
عزیزم درمورد ازدواج منم میگی لطفا

متاسفامه مورد های خوبی سر راهت نمیاد حواست جمع کن زود دل نبند دیر ازدواج میکنی 

آره خوشگلم.پس چی؟😐😍😍😌همه میگن.شما هم بگو😛لایکم نکن.جنس مخالف بیاد پا شکسته باید بره حواستا جمع کن.متاهلم🤨😐

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خیلی آینده خوبی در پیش داری امسال یه رشته خوب قبول میشی حس ام میگه بین رشته های معماری یا پزشکی اینج ...

منم بگو لطفا 

دبیری قبول میشم یا اموزش ابتدایی یا هیچ کدوم ؟

چطور با همسرم اشنا میشم ؟ شغلش و وضع مالی چطوره ؟ هرچی راجبش حس میکنی بگو لطفا 

2803
مرسی عزیزدلم❤️ اون فرد با ایمان و با اخلاق هست؟ قدش بلند هست؟

قدش بلنده بله خیلی نجیب پاکه

آره خوشگلم.پس چی؟😐😍😍😌همه میگن.شما هم بگو😛لایکم نکن.جنس مخالف بیاد پا شکسته باید بره حواستا جمع کن.متاهلم🤨😐
2804
منم بگو لطفا  دبیری قبول میشم یا اموزش ابتدایی یا هیچ کدوم ؟ چطور با همسرم اشنا میشم ؟ شغلش و ...

حس ام میگه دبیری چون دبیری دوست داری بیش از حد.همسرت حس ام میگه آدم خوبیه و یک جایی تو یک فروشگاه مغازه آشنا میشی باهاش خودت یک ام اخلاقت تنده ولی دست خودت نیست 

متاسفامه مورد های خوبی سر راهت نمیاد حواست جمع کن زود دل نبند دیر ازدواج میکنی 

عزیزم منم بگو🙏💞♥️ 

کی ازدواج میکنمممم 

یکم راجبش بگو 

خیلی نگران ایندمم 

خوشبخت میشم؟؟!

2805
2801