2777
2789
زیاد گین آپ بخوری . اولش کبد رو خراب می‌کنه . بعدش خواهرم ۶ ماه پریود نشد . پودر آلوئه ورا هم میگن ک ...

پس کلا بیخیال من همون جوانه گندم میگیرم ک صورتم پرشه واسه هیلکم ی لباس پوشیده میپوشم ک زیاد مشخص نشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یکی به من شربت راسیپ و معرفی کرد استفاده کرده بود راضی بود از دارو خونه بخر 

این اروم اروم نتیجه میده  اما خوبع حداقل میدونی زیاد بد نیس

|•نیکی•|در یک جمله بخوام خودمو توصیف کنم باید بگم° یه آدم خوش قلب و یکم بد اخلاق و عصبی با یه روحیه ی کاملا احساسی°گر بشکند من ،زاده شود منِ دیگری بهترین اتفاق زندگیمA🔗...      درخواست دوستی قبول نمیکنممممممم😐
2805
پس کلا بیخیال من همون جوانه گندم میگیرم ک صورتم پرشه واسه هیلکم ی لباس پوشیده میپوشم ک زیاد مشخص نشه

شام و نهار و صبحانه حسابی بخور /حتما میانوعده بخور /شربت درست کن با کیک یا نون پنیر بخور

بستنی بخور /موز بخور /روزی چندبار شربت و بستنی  بخور

تا عروسی صورتت پر میشه

غذا 😂

هله نومید نباشی که تورا یار براند ؛ گرت امروز براند نه که فردات بخواند؟                                                             در اگر برتو ببندد نرو و صبر کن آنجا ؛ که پس صبر ، تورا او به سر صدر نشاند🕊                                                                     و اگر برتو ببندد همه ره ها و گذر ها ؛ ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند 🦋
2810