2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2803

روبیکا زیاد بازدید نداره بنظرم 

لایک نکنیدلطفا🙏 درخواست دوستی رد میکنم👍مخالف نظرم ریپ نکن بحث ندارم 👍کاربر  قبل سال ۹۸ ام ولی تعلیقی 👈این جمله خیلی قشنگه 👈کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن💔دوستان وقتی بابام رحمت خدا رفت فهمیدم باردارم کل زمان بارداری داغدار بودم و داغون میشه دعا کنید تو دلیم سالم باشه 😔خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷💞  دوستان ختم گروهی قرآن دارم تو تاپیک هام هر کسی خواست شرکت کنه تگم کنه یا به تاپیک مربوط به شرایط ختم پیام بده فقط 💚ختم به نیت آرامش پدرم و سلامتی تو دلیم 🤲💞 ممنون ازت خدایا که نی نی سالم امد بغلم الهی قسمت همه باشه 🤲 دعا کنید ازمایش غربالگری خوب باشه 😭😭😭

تو روبیکا نمیشه که 

کلا اکسپلورش یه جوری هست که چیزهای مورد تایید خودشون میاد 

به نام خدای رنگین کمان ...🖤 ، جر و بحث کردن با بعضیا مثل اینکه بخوای روی چرتکه ویندوز ۱۰ نصب کنی 😏
2804
2805
پس بقیه چطور شده

اصلا برو ببین کلیپ با یه لایک میاد اکسپلور ، در حالی که طرف چندکا فالوور و ویو داره نمیاد اکسپلور 

بعدشم همه بچه ان چند دیقه میری عصاب ادم و خورد میکنن

به نام خدای رنگین کمان ...🖤 ، جر و بحث کردن با بعضیا مثل اینکه بخوای روی چرتکه ویندوز ۱۰ نصب کنی 😏
منم برا سرگرمی میخوام مهم نیس بازدید زیاد

گفتید بلاگری خوب بنظرم باید بازدید داشته باشه که شما بلاگر شناخته بشید 

لایک نکنیدلطفا🙏 درخواست دوستی رد میکنم👍مخالف نظرم ریپ نکن بحث ندارم 👍کاربر  قبل سال ۹۸ ام ولی تعلیقی 👈این جمله خیلی قشنگه 👈کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن💔دوستان وقتی بابام رحمت خدا رفت فهمیدم باردارم کل زمان بارداری داغدار بودم و داغون میشه دعا کنید تو دلیم سالم باشه 😔خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷💞  دوستان ختم گروهی قرآن دارم تو تاپیک هام هر کسی خواست شرکت کنه تگم کنه یا به تاپیک مربوط به شرایط ختم پیام بده فقط 💚ختم به نیت آرامش پدرم و سلامتی تو دلیم 🤲💞 ممنون ازت خدایا که نی نی سالم امد بغلم الهی قسمت همه باشه 🤲 دعا کنید ازمایش غربالگری خوب باشه 😭😭😭
2801