2777
2789

توی رژیمم 

برنج و نون رو باید خیلی کم کنم 

اونوقت دیگه فقط خوراک لوبیا چیتی و عدسی و آش رشته با رشته کم میگذارم . 

دیگه چی بلدین؟

خنک آن قماربازی که بباخت هر چه داشت و نماند هیچش الا هوس قمار دیگر.....(با اندکی تغییر)

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803
عزیزم ولی کالری اش زیاده سعی کن همه چی بخوری ولی به حد لازم

بیشتر تمرکزم رو کم کردن کربوهیدرات و مصرف پروتینه 

پروتین هم که نمیشه هر ر روز مرغ و گوشت خورد واسه تنوع آش میخوام بپزم

خنک آن قماربازی که بباخت هر چه داشت و نماند هیچش الا هوس قمار دیگر.....(با اندکی تغییر)

[QUOTE=335766271]اش جو همه مدل حبوبات بریز توش عالی میشه اگه جو سیاه پیدا کنی که بهتر [/QUOممنونم 

فقط جو و مثلا لوبیا و نخود و عدس ؟؟؟؟ 

بیشتر تمرکزم رو کم کردن کربوهیدرات و مصرف پروتینه  پروتین هم که نمیشه هر ر روز مرغ و گوشت خورد ...

عالیه موفق باشی👍

کاربری دست دو نفره 👒اگه زخمت رو درمان نکنی به کسایی زخم میزنی که نقشی توی زخمی کردنت نداشتن
2804