2777
2789
عنوان

اسم دنیا برای دخترم قشنگه؟

237 بازدید | 14 پست

سلام دوستان،من باردارم و اولین فرزندمون هست

همسرم همیشه دوست داشت یه دختر و پسر داشته باشه اسمشون رو بذاره دنیا و دانیال،که حالا خدا لطفشون شاملمون کرد و دختر بهمون داد

منم اول موافق اسم دنیا بودم و حتی به خانوادمم اعلام کردم که اسم نی نی مون دنیاست، ولی الان بعد دوماه دارم پشیمون میشم،حس میکنم ممکنه دخترم از اسمش خوشش نیاد

خواستم نظرتون رو راجب این اسم بدونم

دنیا و دانیال چقدر قشنگگگگ😍😍😍😍

کاربری دومم و به زور تونستم ثبت نام کنم خواهشا نترکون     وقتی جواب نمیدم به این منظور نیست که کم اوردم یا یادم رفته،فقط حوصله بحث با کم فهم هارو ندارم💆🏻‍♀️اقایون خاله زنک سایت لطفا به هیچ عنوان تو تاپیکای من نیایید و ریپلای نکنین😐✅  وخداوند طوری برایت جبران میکندگویی چیزی ازدست نداده ای🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قشنگه ولی به نظرم زیاد تکراری شده

«اگر جوابتو نمیدم فکر نکن حق با تو بوده و کم آوردم بدون انقدر از شعورت قطع امید کردم که ترجیح دادم جوابتو ندم پس اگر دیگه ریپلای نکردم خودت درک کن برای چی بوده»

عزیزم هر چی خودت دوست داری بزار دنیا قشنگه شاید بگن قدیمی ولی من میگم مهم دل آدم من خودم اسم دخترم همه ایراد گرفتن من خودم دوست داشتم گذاشتم 

لایک نکنیدلطفا🙏 درخواست دوستی رد میکنم👍مخالف نظرم ریپ نکن بحث ندارم 👍کاربر  قبل سال ۹۸ ام ولی تعلیقی 👈این جمله خیلی قشنگه 👈کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن💔دوستان وقتی بابام رحمت خدا رفت فهمیدم باردارم کل زمان بارداری داغدار بودم و داغون میشه دعا کنید تو دلیم سالم باشه 😔خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷💞  دوستان ختم گروهی قرآن دارم تو تاپیک هام هر کسی خواست شرکت کنه تگم کنه یا به تاپیک مربوط به شرایط ختم پیام بده فقط 💚ختم به نیت آرامش پدرم 🤲💞 ممنون ازت خدایا که نی نی سالم امد بغلم الهی قسمت همه آزمایش غربالگیری پیرم کرد ولی گذشت خدایا شکرت 🤲دخترام دارایی من خدایا محافظشون باش 💜

اسم دختر همسرم پیشنهاد داد بذاریم افرا ، ثنا 

منم اسم پسر پیشنهاد دادم آریا که به اسم خودش ( علیرضا) بیاد

اسم خودمم آواست 

فقط 22 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هنوز یه مامان کوچولوی بی سواد 😭همسرم کارشناس رادیولوژی دعا کنید منم اتاق عمل قبول شم 😔💟 دلم نمیخواد بچم مامانش بی سواد باشه 😭 از زخم زبون و تیکه های بقیه که تو هیچی نیستی و با همسرم مقایسه میشم خستم 💔 کاش آدما مهربون بودن تو زندگی بقیه دخالت نمیکردن 💔 میشه دعا کنید به آرزوم برسم 🍀🌺 3 ماهه دیگه یه فسقلی به دنیا میاد 😍😍 خانوادمون 3 نفره میشه 😘دلم نمیخواد مامانش بی سواد باشه😍 مامان بابا عاشقشن 🌸💖 بابایی میمیره براش مامانی قربونش میره 😘 خدایا مراقب بچم و همسرم و خودم باش 🍀🌛 مراقب زندگیمون باش 🍂🧡 میرسم چند ماه دیگه به هدفم 💟🍁 🍀

من زیاد از دنیا و دانیال خوشم نمیاد مخصوصا دانیال هرکی یه سلیقه ای داره 

فقط 22 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هنوز یه مامان کوچولوی بی سواد 😭همسرم کارشناس رادیولوژی دعا کنید منم اتاق عمل قبول شم 😔💟 دلم نمیخواد بچم مامانش بی سواد باشه 😭 از زخم زبون و تیکه های بقیه که تو هیچی نیستی و با همسرم مقایسه میشم خستم 💔 کاش آدما مهربون بودن تو زندگی بقیه دخالت نمیکردن 💔 میشه دعا کنید به آرزوم برسم 🍀🌺 3 ماهه دیگه یه فسقلی به دنیا میاد 😍😍 خانوادمون 3 نفره میشه 😘دلم نمیخواد مامانش بی سواد باشه😍 مامان بابا عاشقشن 🌸💖 بابایی میمیره براش مامانی قربونش میره 😘 خدایا مراقب بچم و همسرم و خودم باش 🍀🌛 مراقب زندگیمون باش 🍂🧡 میرسم چند ماه دیگه به هدفم 💟🍁 🍀

دنیا فکر کنم معنیش قشنگ نیست 

منم اول فکر میکردم معنیش خوب نیست و به معنای پست و فرومایه تعبیر میشه.. ولی خب هرچی سرچ کردم دیدم هم توی عربی هم فارسی به معنی جهان و هستی هست،معنی بدی براش نمیاره 

2810