فرشته_فامیل مدیر استارتر عضویت: 1403/01/24 تعداد پست: 1737 عنوان خانمای آشپز و با سلیقه یه لحظه بیاین 40 بازدید | 3 پست دوستان ۱۸ نفر مهمان دعوت کردم غذا هم قرمه سبزی گذاشتم میخوام کنارش سالاد شیرازی بزارم خوبه ؟؟میوه و شیرینی هم بابت پذیرایی ۲ کیلو شیرینی کافیه؟؟چند لیوان برنج خیس کنم ؟متوسط میخورن همشون 1403/01/29 | 21:23 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
samane_sohrab عضویت: 1403/01/24 تعداد پست: 7148 اگر برنجت قد میکشه و زیاد وی میکنه ۱۵ تا خیس کنولی اگر کم وی داره ۲۰ تا خیس کن کافیه برای سرریزتسالاد شیرازی هم عالیه گلمشیرینی فکر کنم کمه از همان دست که دادی به تو بر خواهد گشت جگر خون شده ام خون جگرت خواهد کرد 💔🥀
فرشته_فامیل مدیر استارتر عضویت: 1403/01/24 تعداد پست: 1737 اگر برنجت قد میکشه و زیاد وی میکنه ۱۵ تا خیس کن ولی اگر کم وی داره ۲۰ تا خیس کن کافیه برای سرریزت ... مرسی عزیز دلم جواب دادی 😍نه برنج هندیه همون ۱۵ تا میریزم،یکمم شیرینی محلی درست میکنم😁
samane_sohrab عضویت: 1403/01/24 تعداد پست: 7148 مرسی عزیز دلم جواب دادی 😍نه برنج هندیه همون ۱۵ تا میریزم،یکمم شیرینی محلی درست میکنم😁 اخ برنج هندی درست کردنش خیلی راحته اوووف شیرینی 😍 از همان دست که دادی به تو بر خواهد گشت جگر خون شده ام خون جگرت خواهد کرد 💔🥀