2777
2789
احسنت منم اولش شک داشتم خیلی پرس و جو کردم و تو اینستا هم یه مستند دیدم راجع ب ختنه  علاوه بر ...

این واکنش ها طبیعیه عزیزم. هنوز خیلیا فکر میکنن حموم رفتن تو پریودی باعث نازایی میشه چه برسه به این مسئله حساس. طول میکشه تا عادی بشه ❤️

این واکنش ها طبیعیه عزیزم. هنوز خیلیا فکر میکنن حموم رفتن تو پریودی باعث نازایی میشه چه برسه به این ...

سلام عزیزم شما بچه تون چند سالشه ؟

من پسرم سه ماهشه قراره ببرم برای ختنه خییییلی دو دلم اصلا نمی‌دونم چکار کنم کار درستیه یا نه 

بعدا پشیمون نشم😭

همیشه گمان میکردم عشق دروغ است ، تا آنکه « تو » آمدی...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پسرم ۸ سالشه عزیزم.تحقیق کن.فقط مقاله بخون. منم همینکار رو کردم.‌

کلا نمی‌خوایین ختنه کنین ؟

امروز نوبت گرفته بودیم باز کنسل کردیم   

نه عزیزم. شما اگه انقدر دو دلی به نظرم انجام بده. من هیچ شکی نداشتم. شما ممکنه بعدا پشیمون بشی و اذی ...

ازچ سایتی مطالعه کردین 

چطوری اینقد مطمئن شدین

مقاله انگلیسی میخوندم عزیزم. فارسی اطلاعات درستی گیر نمیاد. شما هم انگلیسی سرچ کن بخون

خوبه همسزتون هم موافقت کرده 

حالا همسر منم زود قانع میشه ولی خودم مطالعه نکردم هنوز 

چی سرچ کردین 

ببخشید زیاد سوال میپرسم‌