2777
2789
عزیزم تیر ماه ک همون رشته علوم تربیتیه  من این تاپیکم منظورم اینه علوم تربیتی بردارم یا بمونم ...

متوجه شدم،

به این سوالات برای خودتون پاسخ بدید:

۱_سال بعد بمونم میخونم؟

۲_شرایط حمایت خانوادم چطوره؟

۳_محدودیت سنی فرهنگیان رو رد نمیکنم؟

۴_تو رشته ی علوم تربیتی خوشحال خواهم بود؟

۵_امسال چه اشتباهاتی کردم که نشد همین امسال فرهنگیان بیارم (حالا همین ها رو میتونم رفع کنم یا خیر)و ...

امیدوارم موفق باشید

دانشجوی پزشکی نیستم،زمانی که برای کنکور مطالعه میکردم این اسم رو انتخاب کردم،پروفایل من تصویری هست از بانو یوتاب،خواهر آریوبرزن و یکی از سرداران مقتدر و زیبارویِ هخامنش🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

متوجه شدم، به این سوالات برای خودتون پاسخ بدید: ۱_سال بعد بمونم میخونم؟ ۲_شرایط حمایت خانوادم چطو ...

عزیزم من ی تصمیم دارم دوس دارم نظر بدی

نگا من میخام برم علوم تربیتی ب رشته آشنایی ندارم ولی دانشگاه خوارزمی ب خونمون نزدیکه و دانشگاه خیلی عالیه 

و در هفته ۳یا ۴ روزه

میخام کنارش کار کنم نیمه وقت 

و روزایی ک دانشگاه ندارم دوباره برای فرهنگیان بخونم 

عزیزم من ی تصمیم دارم دوس دارم نظر بدی نگا من میخام برم علوم تربیتی ب رشته آشنایی ندارم ولی دانشگاه ...

خب پس اگر میتونید بخونید که عالیه،

صبح تا ظهر دانشگاه یا سرکار باشید عصر بخونید

نگران اینکه تایمتون هم در اون صورت کمه نباشید

چون اکثر رقبای شما هم اون تایم مدرسه هستند و بازدهی زیادی ندارند.

من افراد زیادی رو میشناسن که همزمان با دانشگاه خوندن و رشته های تاپ اوردن

دانشجوی پزشکی نیستم،زمانی که برای کنکور مطالعه میکردم این اسم رو انتخاب کردم،پروفایل من تصویری هست از بانو یوتاب،خواهر آریوبرزن و یکی از سرداران مقتدر و زیبارویِ هخامنش🌱
2805

پشت کنکور نمون ، فقط روحت نابود میشه گلم

همین رشته رو برو 

مریم میرزاخانی ریاضی‌دان ایرانی و استاد دانشگاه استنفورد بود. میرزاخانی در سال ۲۰۱۴ به دلیل کنشگری در زمینه «دینامیک و هندسه سطوح ریمانی و فضاهای پیمانه‌ای آن‌ها» برنده مدال فیلدز شد که بالاترین جایزه در ریاضیات است. وی تنها زن و اولین ایرانی برندهٔ مدال فیلدز است. میدونستی وقتی لبخند میزنی نمیتونی نفس بکشی؟؟ دروغ گفتم فقط میخواستم لبخند بزنی:) اون چیزی که از علم و ثروت بهتره فرآموشیه:) هیچ پایانی،به راستی پایان نیست در هر سرانجام مفهوم یک آغاز نهفته است. میدونستی پروانه ها نمیتونن بالهاشونو ببینن؟ و اصلا خبر ندارن که چقدر قشنگن. شاید تو هم یه پروانه‌ای، یه انسان فوق‌العاده، فقط خودت نمیتونی ببینیش