چقدر متنفرم از خودم، هیکلمم اصلا ریزه میزه نیست ولی در عوض سینه هام اندازه لیمو، واقعا گاهی حس میکنم خیلی چندش دیده میشه و پول پروتزم ندارم.حس میکنم شوهرمم به روش نمیاره قشنگ...
فک میکنی بهمگفتن کوتوله ای البته واسم مهم نیس ولی خب خواستی عکس اندامم میذارم منم هیپ دیپ ...
ب منم کلی توهین کردن ولی واسم مهم نیست چون هر چی بهش فکر کنی بدتر حالت بد میشه نشخوار ذهنی میگیری ن عکس نزار مرد تو سایت زیاده اسکرین میگیرن، درسته ولی ترکیب هیپ دیپ و ی پهلوی بزرگ خیلی حال ب هم زن😂💔 بیخیال بابا مگه دست خودمون بوده چ شکلی باشیم
منی ک الان قدم ۱۷۳ هس باید این متنو نادیده بگیرم 😂
ببین دو دسته مرد داریم مردای قدبلند جذب زنای قد کوتاه و ریز میشن مردای قد متوسط یا کوتاه جذب خانومای قدبلند میشن یعنی من هرچی دیدن ازدواج کردن اینطوری بوده نمونه اش دو تا خواهر شوهرام ی خواهرشوهرم قدش کوتاهه شوهرش قدبلند نزدیک دو متره فکر کنم😂 ولی اون یکی خواهر شوهرم قدبلند ولی شوهرش قد کوتاه هست کلا من هر چی دیدم اینطوری بوده 😂
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
ب منم کلی توهین کردن ولی واسم مهم نیست چون هر چی بهش فکر کنی بدتر حالت بد میشه نشخوار ذهنی میگیری ن ...
تقصیر اینستا و شبکه های مجازی ک توقع ادمارو برد بالا
تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو یه لبخند گشاد بزن اینجوری آفرین الاان خوشگل شدی دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...
اره ب خصوص فیلمای پ.و.ر.ن و این پلنگای اینستا هر روز میرن ی جاشون عمل میکنن بعد ما لنگ دو قرون پولیم ...
عب نداره مهم اینه شخصیتمون قشنگه😂❤
تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو یه لبخند گشاد بزن اینجوری آفرین الاان خوشگل شدی دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...
من حتی شخصیت قشنگی هم ندارم همش دنبال اینم یکی رو تیکه پاره کنم همش عصبی ام😂😂😂😂
منم شخصیتم عنه ولی گفتم بتو بگم امیدوار شی😂😂😂
پس خداروشکر هیچی نداریم عب نداره زنده ک هستیم
حالا میبیننی فردا افتادیم مردیم😂
بعید نیست هر چ پیش آید خوش آید ما ک خندان میرویم 😂😂😂😂
روزگار خوبی بود خدانگهدار ای دنیا😂