2777
2789
عنوان

چقد یسریا تووسایت خطرناکن

| مشاهده متن کامل بحث + 940 بازدید | 50 پست
چه بیکارن

ها بخدا من از ۹۸ اینجام کلا ۴ تا اسم یادم مونده مثلا یکیش تو

بقیه رو کلا نمیشناسم😂

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
ذات واقعی آدما رو اینجا بشناس  نگاه خنده و قربون صدقه اطرافیان و همسایه و فامیل نکن اونا هم مث ...

ندارم وحشتی از شیر و ببر و حمله ی گرگان

از آن گرگی که می پوشد لباس میش می ترسم .

چه کسی گفته زمان طلاست ؟من مزه مزه اش کردم...زمان عین الکل است...ثانیه ثانیه میسوزاندو می رود در عمق وجودت مست مست که شدی چشمهایت را باز میکنی میبینی عمرت گذشته و تو ماندی و خماری از دست رفتن یک عمــــــــــــــــــــــــــــــــــــر ...فروغ فرخزاد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2803
چی شده ماجرا چی بوده 

نمیدونم منم فقط تاپیکشو دیدم از ماجرا خبر ندارم

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
پس چرا کسی برا تاپیکا من نظر نمیده  راهنمایی که میخام  وقتشه قهر کنم دیگه سایت نیام  ...

جنجالی عنوانو نمیزنی😂

ی کاربری بود قبلا اینجا خیلی در مورد خودشو همسرش تاپیک میزد، ینفرم شناخته بودتش ازش رشوه میخواست میگ ...

وای شوهر طرف از کجا پیدا کرده بود🤣😅🤣

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
2804
چق یسریا ساده تشریف دارن 

الان منظورت با کی بود

2805
خودت چی فک میکنی 

خودم ک‌فکر میکنم با خودت بودی 

2801