من امسال عید دو جفت کفش اسکیچرز (کفش جورایی ایرانی منظورمه ) خریدم در حد ۷۰۰ هزار تومن بعد از بس تو نی نی سایت گفتن کفش ایرانی اشغال هست دلم میخواد برم ۳ میلیون بدم کفش ویتنامی بخرم به نظرتون کارم درست هست ؟ یا همین کفش های جورابی ایرانی بخرم و کلا قید کفش بزنم ؟
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
من همیشه کتونی میپوشم تمام سال اوایل میگرفتم بعد تصمیم گرفتم هزینه کنم کفش خارجی یه جفت بخری چندین سال براتکارمی کنه ایرانی نهایت یکسال حقیقتا بصرفه تره خوش پا تره ،یه جفت ایکیچرز دارم مال چندین سال پیش الا همه جاش پاره شده ولی من هنوز باهاش کوه میرم ،استوک بخری خیلی بصرفه تر نایک گرفتم اورجینال ۱۴۰۰
یکیش الان سه چهار ساله میپوشم هنوزم ی دستمال نم بکشی انگار نو هست و نرم و راحت تازه من مشکل کمر دارم و باید کفش طبی بپوشم ،امسال ی دونه گرفتم ۵۵۰ ،الان عکس مدلش رو برات میزارم