2777
2789

نامزدمو خیلی دوس دارم،لطفا سرزنشم نکنین،

۴ سال باهم بودیم با قبلی،خیلی نامردی کرد در حقم خیلی اذیتم کرد،اما هنوز هر جایی میبینمش دلم میلرزه،آهنگ شازده خانم احمد سولو رو میگفت واسه تو خوندن جرئت ندارم آهنگه رو دوباره گوش بدم قلبم وایمیسه:)اسمش جایی بیاد خفه میشم،دوسش ندارم اگه داشتم ازدواج نمیکردم 

فقط

امیدوارم هر چه زودتر جوری فراموشش کنم که اسمشم یادم نیاد:)

کسیو تو زندگیم نفرین نکردم،ولی الهی،به حال و روز من بیوفته اون

تجربه مشابه داشتین؟

اگر صدای کفتار هارا شنیدی شک نکن که شیری بر زمین افتاده است.

امروز زن های متاهل در حال اغفال شدن هستن نمیدانم چرا:/

اگر مدت کمی میام در حال خوندن کتاب ها هستم .. در حال رشد هستم "روح " ام را بازسازی میکنم "جسمم را اماده میکنم تا زخم هایی که بهم وارد شده را ابیاری بدم .. در حال رفتن هستم..

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شاید ب خودت زمان ندادی دوره سوگتو بگذرونی تلپ ازدواج کردی 

پس باید بگذرونی ب هر سختی 

ژیانی من ئێستە وەکوو خۆری دەمی زەردەپەڕە...بعداز ما شاید باران ببارد،مایی که جز آرامش هیچ چیز دیگری از این سرزمین طلب نکردیم...
2803

کی کات کردی؟ بعد از کات حداقل شیش ماه نباید وارد رابطه بشی..  به روح روانت استراحت بدی

قبل از درخواست دوستی (مردها به هیچ وجه درخواست ندن) خبر بدید چرا درخواست دادین🙏دوستمم دیگه هک نمیکنه. 

2804
شاید ب خودت زمان ندادی دوره سوگتو بگذرونی تلپ ازدواج کردی  پس باید بگذرونی ب هر سختی

آره قبول دارم برای فرار ازدواج کردم

اگر صدای کفتار هارا شنیدی شک نکن که شیری بر زمین افتاده است.

خوب احساساته 

و ما احساسات و افکار حمله کننده و ناخوداگاه مون نیستیم 

دلت میلرزه 

یه واکنش ناخودآگاه از سمت شلیک نورون و هورمون هایت 

نظاره گر باش و بدون کذراست 

تو از دور ایستاده تماشا کن که مثل یه باد میگذره 

عذاب وجدان نداشته باش 

چون انتخاب ت 

وفاداری ست

2805
آره قبول دارم برای فرار ازدواج کردم

عزیزم من میترسم الان ی چی بگم دلخور شی

تو هنوز از قبلی حالت بده شکست خوردی کاش یکم بگذره بعد ازدواج کنید بخدا دوست دارم میکم چون دوستم بودی زمانی که با اون بودی

فقط 26 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2801