2777
2789
عنوان

اینو با چی ست کنم عکسسسسسسس

| مشاهده متن کامل بحث + 2284 بازدید | 41 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خب چی مشکی؟  شلوار بوتکات جذب مام لش چه شالی و شومیز زیرش چه رنگی  کفش اشپرت یا تابستون ...

با شلوار مام پارچه ای مشکی، زیرشم مشکی 

با سفیدم قشنگ میشه خیلی 

⚡️من امید دارم روزای خوب تو راهه⚡️

اگ قدتون بلنده با شلوار بگی کرم و شومیز شیری یا سفید و شال کرم( اگ قدتون کوتاهه جای شلوار بگی شلوار مام کرم) این واسه بیرون

اگ واس مهمونیابپوشی شلوار پارچه‌ای مشکی هم خوب میشه ،حالا دمپا یا راسته...

مدلش قشنگه ایشالا تو شادیا بپوشی

2803
چند خریدیش؟ خیلی قشنگه اینترنتی؟

نه عزیزم تو شهرمون حضوری رفته بودیم قیمتشم مفت بخدا روش زده دیدی

🎈Makeup artist🎈                                                                   مَدرَک تًحصیْلی نٍشوْن میدِع کِع تُو تَحصیْل‌کًرده‌ایْ امّا اَبداً‌ ثابِت نِمیکٌنع کِع تٌو یِع آدًمِ فَهمیدٍه‌ایْ👌🏾.                                          ((ما مثل دومینو به هم ضربه میزنیم)).                                          مَنو خٌدا مْیبَرِع بالا تٌو نِمیْتونیْ مًنو زَمینْ بِزَنیْ بَندِهً‌ خْدا:):).                                   🙏🏻GOD is love❤️thanks GOD.                             مٌورٍدْ‌عَلاقٍع خٌودٍتْ‌باشْ👌🏾                                                                                           💍🧿🖇️𝒔𝒆𝒏𝒊 ö𝒍𝒖𝒏𝒄𝒆𝒚𝒆 𝒌𝒂𝒅𝒂𝒓 𝒔𝒆𝒗𝒆𝒄𝒆𝒈𝒊𝒎 𝒔𝒆𝒗𝒈𝒊𝒍𝒊𝒎😍                                
اگ قدتون بلنده با شلوار بگی کرم و شومیز شیری یا سفید و شال کرم( اگ قدتون کوتاهه جای شلوار بگی شلوار ...

چه خوب و با جزئیات توضیح دادی خیلی ممنونم گلم 

قابل شمارو نداره🥹

🎈Makeup artist🎈                                                                   مَدرَک تًحصیْلی نٍشوْن میدِع کِع تُو تَحصیْل‌کًرده‌ایْ امّا اَبداً‌ ثابِت نِمیکٌنع کِع تٌو یِع آدًمِ فَهمیدٍه‌ایْ👌🏾.                                          ((ما مثل دومینو به هم ضربه میزنیم)).                                          مَنو خٌدا مْیبَرِع بالا تٌو نِمیْتونیْ مًنو زَمینْ بِزَنیْ بَندِهً‌ خْدا:):).                                   🙏🏻GOD is love❤️thanks GOD.                             مٌورٍدْ‌عَلاقٍع خٌودٍتْ‌باشْ👌🏾                                                                                           💍🧿🖇️𝒔𝒆𝒏𝒊 ö𝒍𝒖𝒏𝒄𝒆𝒚𝒆 𝒌𝒂𝒅𝒂𝒓 𝒔𝒆𝒗𝒆𝒄𝒆𝒈𝒊𝒎 𝒔𝒆𝒗𝒈𝒊𝒍𝒊𝒎😍                                
2804
خودش تیره اس با مشکی اخه😐

سلیقه ایه

با سفید و نسکافه ای هم قشنگ میشه البته

قشنگترین نصیحت زندگیمو عمم بهم کرد: گفت جوری زندگی کن که من فوش نخورم😐😂                                                         الان ۱۴۰۳/۵/۱ در سخت ترین مرحله زندگی هستم دلم میخواد وقتی که از این بُرهه ی سخت زندگیم عبور کردم وقتی که این امضامو دیدم بگم دیدی گذشت هرچند سخت ولی گذشت و ارزش اینهمه بغض و گریه،بیخوابی، استرس زیاد، فکر و خیال، ریزش مو،پوست کدر،چشمای پف کرده و گود،و از همه مهمتر افســردگی رو نداشت نداشت و نداشت.
اگه رنگ جوندار میخوای و اهل ریسک کردن تو رنگ لباست هستی خردلی  اگه آدم محافظه کاری هستی سفید و ...

ممنونم عزیزم خیلی خوب راهنمایی کردی❤️

2805