2777
2789

میرید خونه ش ؟ 

بنا بر دلایلی و مشکلاتی 

به خاطر ظلمی که در حقم کرده دوساله رفت و آمد رو کامل قطع کردم 

دیگه نرفتم خونه ش 

متوجه شدم سرطان معده داره 

شما می‌رفتی دیدنش ؟ 

اینم در نظر باشید که ازش خیلی ناراحتی و بهت ظلم خیلی بده کرده 

همیشه هم خودت نفرینش کرده باشی 

از شما پنهون اما از خدا نیست 

پس بزار واسه بنده هم نباشه الان اصلا براش ناراحت نیستم 

ولی شوهرم خیلی بهم چیز گفت که کینه ای هستی و ..... گفت باید بیای 

چند وقته یادگرفته با کتک زدن من به خواسته هاش میرسه میگه بعد از چندین سال متوجه شدم ترو باید با کتک حرف حالیت کرد 

اصلا دلم نمی‌خواد ببینمش 😭 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803

برو 

دنیا ارزشش و نداره 

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
2804

آخره آخرش مادرته.

هر ظلمی که کرده شما بهش مدیونی..

ببخش اخه اینقدر کینه برا خودت خوب نیستا

یه موقعی بچه میخواستم خدا نداد.خدا بهتر داند. خدا هر جور خودت صلاح میدونی،امشب شب اربعین،همیشه تو زندگیم همه چیو به زور خواستم،از الان به بعد توکل به تو از ته دلم هر جور صلاح میدونی حتی اگه ناراحت بشم. پروردگارم تنها امیدم در تنهایی هایم نگذار حس تنهایی کنم. تو کنارم باش ♥️....اللهم صل علی فاطمه و ابیها و بعلها و بنیها و سرالمستودع فیها بعدد ما احاط به علمک 🌹یا فاطمه زهرا🌹
2805

نمیدونم.

فقط نفهمیدم شوهرت کتکت میرنه که چرا نمیری خونه مادرت؟عجیبه به اون چه ک حالا کتکم بزنه

ما بد نبودیم..بلدبودیم،دنیا مارو نمیخورد..ما تُنگ بودیم،اگه دریا بودیم که ماهیمون نمیمُرد..سیل اومد،هرچی رویا جمع کردم با خودش بُرد....   جان چه میدانست،از دنیا چه ها خواهد کشید...اگه امضام به چشمت خورد لطفا واسه حرف زدن و سلامتی بچه هام دعا کن مرسی مهربون❤💙💜
2801