2777
2789

۸ماه پیش شوهرم با عروس خاله اش وارد رابطه شد اون موقعه قانعم‌کرد که مقصر نبوده و کلا دو هفته باهاش حرف زده دخترم اول شروع کرده

منم چون به هیچ عنوان شرایط جدا شدن نداشتم پذیرفتم

گفتم حقمو با خیانت بهش بگیرم(اگه خواستید میگم چیکار کردم)

ولی الان یه هفتس انگار دردم هزار هزار برابر شدت به حرفاش فک میکنم نمیدونم چجوری اون موقعه قبول کردم

الان دلم میخواد حق دل شکستمو از اون دختر بگیرم دلم میخواد به شوهرش بگم ولی نمیدونم چجوری نمیدونم چکار درسته 

توروخدا کمکم کنید من سه شبه نخوابیدم قیافه دختره همش جلو چشممه

نمیدونم چم شده بعد گذشت این تایم الان یادم‌افتاده 

بسپار بخدا، دست خدا سنگین تره.

ن خودت رو الوده نکن و سعی کن خودتو‌اروم کنی

وَالضُّحیوَاللَّيْلِ إِذَا سَجَىمَا وَدَّعَكَ رَبُّكَ وَمَا قَلَى وَلَسَوْفَ يُعْطِيكَ رَبُّكَ فَتَرْضَى 🤍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چیکار کردی بگو؟

❤️چجوری میشه یکی رو که بیشتر سالای عمرتو باهاش زندگی کردی اینقدررر نامرد ازآب در بیاد❤️چقدر سکوت سخته وقتی پراز حرفی ❤️تراپیستم عجیبترین جمله ی ممکن رو بهم گفت :"《 میدونی چرا تغییر سخته؟چون ادمی رنج آشنا رو به خوشی ناآشنا ترجیح میده.از دایره ی امنت بیرون بیا 》 سقوطی مبهم در میان اقیانوس طوفانی مغز💥                             میدونم آخر قصه تلخ این روزام شیرینه..یه حسی ته دلم داره میگه تو کمکم میکنی میدونم .ایمان دارم بهت...تو از اعماق دلم خبر داری.خداجونم شکرت برای تمام داشته ها...✌️✌️
بسپار بخدا، دست خدا سنگین تره. ن خودت رو الوده نکن و سعی کن خودتو‌اروم کنی

من سپردم بخدا من از حقم گذشتم ولی باز من توان دادم من زندانی شدم تو خونه خدا برا دلم کاری نکرد

حقیقتش من با تو همدردم.چند سال ریختم تو خودم اما نشد چون شوهرم ول نکرد.الان در حال جداییم

❤️چجوری میشه یکی رو که بیشتر سالای عمرتو باهاش زندگی کردی اینقدررر نامرد ازآب در بیاد❤️چقدر سکوت سخته وقتی پراز حرفی ❤️تراپیستم عجیبترین جمله ی ممکن رو بهم گفت :"《 میدونی چرا تغییر سخته؟چون ادمی رنج آشنا رو به خوشی ناآشنا ترجیح میده.از دایره ی امنت بیرون بیا 》 سقوطی مبهم در میان اقیانوس طوفانی مغز💥                             میدونم آخر قصه تلخ این روزام شیرینه..یه حسی ته دلم داره میگه تو کمکم میکنی میدونم .ایمان دارم بهت...تو از اعماق دلم خبر داری.خداجونم شکرت برای تمام داشته ها...✌️✌️
چرا نرفتي از اين زندگي  شرايط ندارم چيه خودت گول نزن

من مادرم فشار زندگی روشه تمام خرج زندگی با مادرم و فشار عصبی داره میترسیدم از رفتن از بار رو دوش مادرم شدن

من مادرم فشار زندگی روشه تمام خرج زندگی با مادرم و فشار عصبی داره میترسیدم از رفتن از بار رو دوش ماد ...

بنظرمن حداقل ب خاله و مادر همسرت میگفتی 😐 ب همین راحتی ولش کردی آبروش میبردی  ولی ب شوهردختره نگو شرمیشه ... یکی از اشناهامون این قضیع براش پیش اومد شوهر خانومه فهمید ک زنش رابطه داره رفت زد طرفو کشت الانم خودش تو زندانه میخان اعدامش کنن

چیکار کردی بگو؟

یه پسره تو محلمون بهم گفت که یه تایمی که نبودم شوهرم یه خانمه بد کاره محل و سوار کرده برده من پیگیر این قضیه شدم چند بار با پسره حرف زدم خودم برگشتم به شوهرم گفتم ولی جبهه علیه خودم برگشت تو خونه زندانی کرد فرستادم خونه پدرم خیلی بلا به سرم آورد که تو خودت میخواریدی منو بهونه کردی رفتی با پسره ولی خدا شاهده من فقط میخواستم یه مدرکی پیدا کنم 

پسره بهم پیشنهاد خونت رفتن داد ولی من باهاش جدی برخورد کردم و کلا بلاکش کردم هیچیم نتونستم پیدا کنم فقط خودمو خراب کردم

عزیزم اول اینکه متاسفم واقعا 

بعد اینکه حتما حتما سعی کن از نظر مالی خودتو قوی کنی سرکار برو پول جمع کن و بچه هم نیار پیش رواندرمانگر هم حتما برو چون ممکنه فکر و خیال از پا درت بیاره بعد ممکنه نتونی فراموش کنی و روز به روز داغونتر بشی و اگه کارت به جدایی کشیده شد حداقل منبع درآمد و یه مقدار پول داشته باشی

من مادرم فشار زندگی روشه تمام خرج زندگی با مادرم و فشار عصبی داره میترسیدم از رفتن از بار رو دوش ماد ...

ميرغني سركار تو هم كمك دستش ميشدي توروخدا مگه چندبار زندگي  ميكني چقدر عمر ميكني انقدر ارزش خودت و پايين ميار بخدا خوب نميشه حالت بدتر ميشه

بنظرمن حداقل ب خاله و مادر همسرت میگفتی 😐 ب همین راحتی ولش کردی آبروش میبردی  ولی ب شوهردختره ...

خاندازه شوهره دختره فهمیدن و خیلی جدی ازش طرفداری کردن الان میبینم اون سر زندگیشه هرروز داره خوش ترش میشه ولی قلب من هزار تیکه شد و هرروز داره حالم بدتر میشه بیشتر روانی میشم دیشب دیدم دندوناشو لمینت کرده موهارو بافته عکس پروفایل اینستاش گذاشته خیانت کرد پاشو تو زندگیم گذاشت ولی هیچیش نشد هیییییچی

2810