بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مننن یادمه اون زمان چون کرونا بود ولی امتحانات حضوری بود دو تا سواله اختیاری هم گذاشته بودن ته صفحه که یکی از اون دو تا رو باید جواب میدادی و هر کدوم دو نمره داشت من هر دو رو جواب دادم استادم میگفت برای اولین بار یه نفر از نمره بیست ، بیست و دو گرفت 😂😂😂
مننن یادمه اون زمان چون کرونا بود ولی امتحانات حضوری بود دو تا سواله اختیاری هم گذاشته بودن ته صفحه ...
عشقم منظور از کمک این نیست ک ازت سوال پبرسمو ..
منظورم این ک منابع و..اینا بهم معرفی کنی:/الآن تو این وضعیتم چیکار کنمم جزوه ببینم جزوه های کیو ببینم چجورییی اصلا ی مدته تو همه چی گیج شدم متاسفانه:////
عشقم منظور از کمک این نیست ک ازت سوال پبرسمو .. منظورم این ک منابع و..اینا بهم معرفی کنی:/الآ ...
ببین کتاب کار من فقط خوندم اصلا سمت کتاب نرو ، کتاب های میکرو طلایی گاج خیلی درس نامه جامع و خوبی دارن اگه اونا رو خوندی و تموم شد خواستی بری سطح بالاتر نردبام خیلی سبز عالیه