2777
2789
عنوان

مهربونای ک فیزیک و ۲۰ ان

322 بازدید | 15 پست

بچه هااا کسی هست فیزیک دهم و بیست شده باشه کلا؟ (خرداد ماه) 

من افسردگی دارمم داخل خونه درس میخونمم 

خیلیی خوب یاد نگرفتم چیزی و کسی هست بتونه کمکم کنه؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین فزیکی یازدهم از دهم خیلی راحت تره اگه یازده بودی بهت یاد میدادم بشین فیلم های آلا و رو ببین اگه هم خوب نشدی فدا سرت شبه نهایی هیچ جا تاثیر نداره🤍

🦋هر کی لایک کنه ... هستش لایک نکن خواهر من آخه🦋✨️کاربری دست دو نفر هست دوستان✨️

مننن یادمه اون زمان چون کرونا بود ولی امتحانات حضوری بود دو تا سواله اختیاری هم گذاشته بودن ته صفحه که یکی از اون دو تا رو باید جواب میدادی و هر کدوم دو نمره داشت من هر دو رو جواب دادم استادم میگفت برای اولین بار یه نفر از نمره بیست ، بیست و دو گرفت 😂😂😂

ولی الان کنکوریم وقت کمک ندارم 😪

ببین فزیکی یازدهم از دهم خیلی راحت تره اگه یازده بودی بهت یاد میدادم بشین فیلم های آلا و رو ببین اگه ...

اره درسته ولی نمیخامم مدیرمم ازم تصور بدی داشته باشه یا بهم بگه بلد نیستی بیا مدرسههه:/

شب امتحان و میبینمم ..  دوره خم خریدم از تاملند اونا رو میبینمم ولی ندوس هیچکدومو

فیلمهای بزرگ زاده از سیب ترش ، دوساله تدریسشو میبینم رودست نداره 

من اومدم زندگی کنم ، جز خدا با این کوفتیا سکته میکنم🦋🪦
مننن یادمه اون زمان چون کرونا بود ولی امتحانات حضوری بود دو تا سواله اختیاری هم گذاشته بودن ته صفحه ...

عشقم منظور از کمک این نیست ک ازت سوال پبرسمو .. 

منظورم این ک منابع و..اینا بهم معرفی کنی:/الآن تو این وضعیتم چیکار کنمم جزوه ببینم جزوه های کیو ببینم چجورییی اصلا ی مدته تو همه چی گیج شدم متاسفانه://// 

اره درسته ولی نمیخامم مدیرمم ازم تصور بدی داشته باشه یا بهم بگه بلد نیستی بیا مدرسههه:/

ولش کن اصلا تصور بد داشته باشه تا دوسال دیگه اصلا یادش نمیاد تو کی بودی اصلا بیخیال بابا

🦋هر کی لایک کنه ... هستش لایک نکن خواهر من آخه🦋✨️کاربری دست دو نفر هست دوستان✨️
عشقم منظور از کمک این نیست ک ازت سوال پبرسمو ..  منظورم این ک منابع و..اینا بهم معرفی کنی:/الآ ...

ببین کتاب کار من فقط خوندم اصلا سمت کتاب نرو ، کتاب های میکرو طلایی گاج خیلی درس نامه جامع و خوبی دارن اگه اونا رو خوندی و تموم شد خواستی بری سطح بالاتر نردبام خیلی سبز عالیه

ببین کتاب کار من فقط خوندم اصلا سمت کتاب نرو ، کتاب های میکرو طلایی گاج خیلی درس نامه جامع و خوبی دا ...

هیچکدومو ندارم ک الانن 

فقط به جزوه ها و کلیپ های رایگان و خود کتاب دسترسی دارمم 

امسال و زنده بمونمم و خودکشی نکنیم خیلیههه

مرسی  جزوه روو چیکا کنم؟!:٪

جزوه هم حقیقتا نمی‌دونم خودم استفاده نکردم ولی احتمال میدم که داشته باشم

ولی درسایی مثل زیست جزوه های خوبی ازش دارم 

فیزیکم حالا فرصت شد میرم میبینم که از چه استادایی دارم 

من اومدم زندگی کنم ، جز خدا با این کوفتیا سکته میکنم🦋🪦