2777
2789
عنوان

🛑خبرات جدید+عکس

3251 بازدید | 28 پست

برای اونایی که فقط اینجارو دنبال میکنن 

🚀🚀ها رسید

❤پرسپولیس زیباترین عشق جهان❤ناشنوا باش وقتی به آرزوهای قشنگت میگن محاله🗻     بی تو ناژیم هناسکم😍😍😍#مخاطب خاص☘‌کورد😍

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

🚨🚨🚨🚨خیلی مهم 

مردم شریف ایران لطفا  از انتشار جزئیات، اسم شهر ها و روستاهای کوچک در کنار فیلم های شلیک موشک و ضمیمه عکس و فیلم به مختصات  به شدت خودداری کنید و در مکان یابی موقعیت دقیق شهرهای موشکی به دشمن کمک نکنید

🔴به گفته برخی منابع پیشبینی می‌شود در صورت پاسخ اسراییل چندهزار موشک از سمت ایران و متحدانش روانه اسراییل خواهد شد!

سی ان ان : این بزرگترین حمله پهپادی تاریخ دنیاست.

بی‌بی‌سی : اسراییل توان درگیری نداره.

ایران ترندِ یک توئیتر.

طفلی بچها طفلی زنای حامله.لعنت به جنگ

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا
بیشتر ببینید

واسه مردم اونا هم دلم میسوزه بچهاشون لعنت به جنگ☹️💔

❤پرسپولیس زیباترین عشق جهان❤ناشنوا باش وقتی به آرزوهای قشنگت میگن محاله🗻     بی تو ناژیم هناسکم😍😍😍#مخاطب خاص☘‌کورد😍