2777
2789
عنوان

بنظرتون کدوم یکی از این دوتا دختر موفقن

| مشاهده متن کامل بحث + 143 بازدید | 22 پست
صددرصداولی بایدتامیتونی خوش بگذرونی و حال کنی تاجووتی درسم درکنارش باشه من میگم اولی

اولی ک خودمم مث همونم ایندش خیلی خوب باشه اینه بره خونه شوهر کهنع بچه بشوره ولی دومی اینده خیلی روشنی داره😉😊

امضا بلد نبودم اثر انگشت زدم🙄😒دستم به دامنت لایک نکن لااایک نکنننننننن😡کاربری دست ۳ نفره تاپیکارو دیدین تعجب نکنید☺😂

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اولی  چون میگرده یه شوهر پولدار میکنه    

ن بابا

امضا بلد نبودم اثر انگشت زدم🙄😒دستم به دامنت لایک نکن لااایک نکنننننننن😡کاربری دست ۳ نفره تاپیکارو دیدین تعجب نکنید☺😂
از دیدگاه من دومی چون میتونه از طریق درس در اینده به استقلال مالی و هویت اجتماعی برسه و حق انتخاب ب ...

انتخاب منم همینه درحالی ک مث اولی ولی ادم نمیشم بشینم درس بخونم😭

پس ایندش چی؟؟اخرش فوقش شوهر کنه بخاد کهنه بچه بشوره! ولی اونی ک صد خودشو گذاشته شاید بشه یه پزشک و ...

نمیدونم خواهرم درس خوند لیسانس گرفت بیکار موند وقتی رفت سر کار اونم ک مدرک دیپلم میخواست مریض شد و از بین رفت، ادم کلا تو هرکاری نباید افراط کنه. من و خواهرم جوونی نکردیم و گردش نرفتیم و ب فکر اینده بودیم غافل از اینکه آینده‌ای نبود😔

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
نمیدونم خواهرم درس خوند لیسانس گرفت بیکار موند وقتی رفت سر کار اونم ک مدرک دیپلم میخواست مریض شد و ا ...

عزیزم🥲

بله استثنا هم وجود داره