2777
2789
عنوان

حال الانتون رو با یه بیت توصیف کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 358 بازدید | 54 پست
ساقی بریز بریز امشب خرابم خرابم 🙏🍻🍻

اهنگ قاضی سهیل غنی پور تو گوشم پخش شد. قشنگه اگر گوشش داده باشی

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
اهنگ قاضی سهیل غنی پور تو گوشم پخش شد. قشنگه اگر گوشش داده باشی

😍

ترجیځ  میدم  با آقایون این سایت  مشورت وراهنمای بگیرم ولی با  خانم های عقه باز پر ادعا  .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی  دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن  لامصب  نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای  🙏  این فقد برلی خانوم های   بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال  نیک بگیرم شاید یک درصد بگم  به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ     🙏

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

میشنویم زیبا

من خانوادم با رشته ای که میخوام برم مخالفن

و از نظرشون برای یه خانوم معلمی خوبه فقط

هی بهم میگفتن تو انتخابت بی عقلی د میاری و‌‌‌‌...

از این حرف ها

دلم شکست ناراحتم بودم

دوباره در مکان مختلف و با قرآن ها مختلف در فاصله چند روز واسم یه آیه مشخص درومد

در قرآن و به نیت همون دلم باز کردم 

چیری که دیدم شگفت آور بود

من قرآن اول تو خونمون که باز کردم آیه رو دیدم و‌‌..

خب چند روز بعدش هم دوباره جای دیگه و با قرآن دیگه امتحان کردم

دیدم همون آیه درومد🥲

آیه 14سوره قصص

من تقریبا تازه به سن 18سالگی رسیده بودم و.....این آیه تفسیرش خیلی واسم واضح بود،

راجب یه داستانی بود در مورد حضرت موسی که تازه نوشته بود از نظر حدیث امام صادق(ع)به سن جوانی که میگن همون ابتدای جوانی که 18ساله بود رسیده بود و خدا بهش علم و حکمت داده بود 

و کلا آیه راجب بلوغ فکری و جسمی و اینا یعنی به اینا هم اشاره ای داشت

خیلی خوب حواسشون بهمون هست فرشته ها دعاهای دلمون و میبرن به آسمون و راهنمایی میکنن گاهی آدم رو🥲

2803
منم همینطور  اسمت خیلی وایب خوبی داره "نیل "

ممنونم ابجی جون🫧🤍

نیل هستم🥹🌸دختر شمالی🩵🌱و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🫰🏻🧡سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🫧💙 مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞🌱اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🌹 کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋✨️ عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄 خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾پروفایل خودم هستم؛لطفا کپی نکنید🩶✖️

2804
خدای من ... چقدر حالمو توصیف کردی 

حال جالبی نیست محکومی به ادمه 

اگر تمامت را به خلق نشان بدهی تا آخر عمر چک سفید امضا خواهی کشیدو اگرخودت را نشناسے ،تا ابَد طعم تنهایے را خواهے چشید،و اگر قانون خودت را نداشتہ باشے  بَردگے مدرن را تجربه خواهے کرد.به هیچکس جز خودت وابسته مباش. ،هَرماندنے خوب نیست ،گاهے بایَد مسیر را تغییر داد  ، رهایے زیباست بشرطے که با درایت باشد😍من یه قانون جذبی م😍 مانند یک کتاب باش، جذاب و کم حجم و پرمحتوا😍😘خوبان همه در پیش تو جمعن😍😍کافیست کمی سر برگردانی😉😊خدای من بهترین😍😍😍و مطمئنم بهترین ها نصیبم میشه😘😍😍خدا جانم من را جوری بمیران که بعد از آن قلبم در قلب دیگری بتپد😍خدایا کسی را سر راهم قرار بده که در چشمانش تو را ببینم نه شیطان 😍یک روز یکنفر میاید که با آمدنش تمام غمهایت از یادت میرود😍 خدایا میدانم که انسان خوبی نیستم ولی کمکم کن  کمتر گناه کنم♥اگر از آدمهای بد دور نشوے به مرور میشوے شبیه یکی از همان ها💞💞.. اگر به غیر ازخدا به شخص غیر از او امیدوارشوی  خدا از همان شخص تورا نا امید می‌کند. 💗💗💗خدای من بهترین هرچی ازش  ازته دل خواستم و براورده کرد  اما دیر❤❤❤