2777
2789
عنوان

هرکاری میکنم بچه دار نمیشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1530 بازدید | 83 پست

من شنیدم خیلی ها مشهد رفتن حاجت بچه دار شدن رو گرفتن

دوستان اگر سوالی در زمینه" مشاوره خانواده" و "پیش از ازدواج" دارین تا جایی که بتونم راهنماییتون میکنم و درخدمتم🌱
مگه همونی نیستی که گفتی خواسنگاریت نمیاد؟ کی شوهر کردی؟ کی چهار سال گذشت؟

دقیقااا طرف تا نیم ساعت پیش تاپیک زده با طرف ۵ سال دوسته و به خاطر گربه نمیاد خواستگاریش بعد الان میگه حامله نمیشه. فک کنم تا نیم ساعت دیگه میاد تاپیک میزنه تب بچم پایین نمیاد چیکار کنم 😏😏😏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوست عزیز ...مسلما برای خدا دادن فرزند کاری نداره .اما حکمت هایی هست که بیخبرید .خدایی که به حضرت مریم بدون شوهر بچه داده همون خدای شماست .در عجبم که اکثرا میگن دکتر و ....مگه قدیم انقد دکتر میرفتن ملت ؟یا میگن رحم اجاره ای اما از شرع و خدا خبر ندارن که‌مشکل داره ..مثلا اهدای تخمک اصلا درست نیست .چون  تشکیل جنین ازراه حلال نیست و مردم نمیدونن گناهه و به هر قیمتی حتی گناه میخوان بچه دار بشن .البته که آخر سر ضرر از بچه دار شدنشون هم میبینن .من به شما دوست عزیز میگم که بیخیال دکتر بشید.بسپارید به خدا .ولی اصرار نکنید .بگید اگر به صلاح و خیرم هست فرزند صالح بده در راه خودت .اتفاقا طبق آیه قرآن بچه مسئولیت خیلی شدید داره و بابت تربیتش جوابدهی سخت داره .مال و اولاد امتحانه سختیه .خیلی ها اینها رو نمیدونن .فقط خوشگذرانی با بچه نیست که .بابت آموزش دین به بچه همه پدر و مادرا پیش خدا سوال و جواب میشن .با اینکه خودم یه فرزند دارم اما اونایی که فرزند ندارن این امتحان سنگین رو ندارن ...و اینکه سعی کنید از نظر معنوی بیشتر بخدا نزدیک بشید .استغفار کنید .نماز اول وقت بخونید .نماز قضا بخونید .ان شاالله خدا از هممون راضی باشه 

دعا نویس؟ خجالت بکش 

دقیقا ازچی باید خجالت بکشم؟ هردعانویسی بدنیست انسانهای خیلی شریفی هم هستن که کارهزاران نفرمث ایشون راه میندازن خودم دیدم اطرافم طرف هزاران جوردوادرمون کرده خوب نشده بعد رفته پیش یه مردخوب دعانویس سریع بچشون شده

چله بری یعنی چی لطفا توضیح میدید

بزن نت یا همین نی نی سایت اطلاعات هست کامل 

مثلا هفته ای ک عروسی کردین نباید ختم بریم ک من رفتم یادمه و سنگینی شد برام 

تو طالعم چله افتاده بود گ دعانویس برام دعا فرستاد کارهاشو کردم همون ماه اول باردار شدم 

هرچه دارم از امام رضاست ❤️‍🩹پسرم نذر امام رضاست 💚💚💚برا ظهورش صلوات

خب عزیز اعمالی که انجام دادی یادته چیا بود لطفا چندتاشو بگو آدرس اون دعا داری

اعمالش ک نه ....

ولی دعانویس هزینه ش خیلی میگیره 

پارسال ۲ ت میگرف امسال نمیدونم 

فک نکنم قبول کنی 

هرچه دارم از امام رضاست ❤️‍🩹پسرم نذر امام رضاست 💚💚💚برا ظهورش صلوات