2777
2789
عنوان

هرکاری میکنم بچه دار نمیشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1530 بازدید | 83 پست
مطمئنم هرکاری کردین بجز رابطه .... انقدر رابطه هاتون کمه بعد انتظار دارین از طریق گرده افشانی بچه د ...

اتفاقا اینجوری اسپرم ضعیف میشه

دکترا میگن تو تایم تخمک گذاری دو روز درمیون

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بشین زندگیتو راحت بکن بچه برا چیته درکت نمیکنم واقعاا؟؟؟؟؟؟دوس داری جوونی پول هدف انگیزه عشق استرس هات برا یکی دیگه باشه شب بیداری زایمان شیردهی استرس اینده هر روز دغدغهههههههه درکتتت نمیکننننننم

شاید مشکل ماورایی دارید به دعانویس خوب سالم وسرشناس مراجعه کنید

دعا نویس؟ خجالت بکش 

دوستان اگر سوالی در زمینه" مشاوره خانواده" و "پیش از ازدواج" دارین تا جایی که بتونم راهنماییتون میکنم و درخدمتم🌱

اول توکل به خدا و آرامش و ریلکس بودن.

استرس کار رو خراب میکنه.

یک جا نشینی و بی تحرکی و پای گوشی نشستن.

دو تایی دوچرخه سواری کنید کوه برید استخر برید. 

سبک غذایی با قند و چربی کمتر.

مواد اولیه کمتر کارخونه ای.

استفاده از غذای طبع گرم 

و آخرم نذر امام رضا کنید آقا مدتها فرزند نداشتن و بعد که امام جواد به دنیا آمدن مردم تهمت زدن که این بچه آقا نیست چون امام جواد سفیدرو بودن.

قسم بدید امام رضا رو به جوابشون. و یه نذری کنید حتی اسم ائمه. اونایی که اسم محمد رو نذر میکنن خداوند بهشون عطا میکنه

اللهم صل علی محمدو آل محمدوعجل فرجهم به حق زینب کبری 
ممنون چند شب باید گفت؟ شبی یک دور؟

خواهش میکنم .

یه روایته از یکی از معصومین .فکر کنم امام صادق باشن .

من شبی ۱۰۰ تا میگفتم .

سرچ کنید مطالبش براتون باز میشه .انشاءالله که حاجت روا بشید 

یه نفر فکر میکرد ایران ارث جدو آبادیشه ،بحرین و شوهر داد،یه نفرم ۸ سال تو جبهه جنگید تا ذره ای از خاک ایران دست اجنبی نیوفته ❤برایتان اینگونه آرزو میکنم: آن زمان که خداوند در محشر بگوید چه داشتی ؟حسین (ع)سر بلند کند و بگوید حساب شد .مهمان من است 💔🥲 خدای مهربونم ممنون که پسرمو سالم تو بغلم گذاشتی ❤️

خودتو شوهرت ژل رویال و عسل بخورین ، یبوست نداشته باشین ، خوابتون دیروقت نباشه ، ورزش کنین و استرس نداشته باشین ، فکر مثبت کنین و در آخر اگه تونستین برین کربلا و زیر قبه امام حسین دعا کنین تا انشاءالله دعا مستجابه اونجا