بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من انشالله خرداد میرم دکتر بلندی سرچ کن فیلمهاشو ببین بدون بیهوشی راحت این سن رو ختنه میکنه
تهران نیستم عزیزم
خودم فکر میکنم با بی هوشی کمتر اذیت میشه نمیدونم..
👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍...........
تو هم نبردی ؟مث من..پسر منم یکسالو یک ماهشه اگه بیهوش کنن بهتره من ک خیلی میترسم
منم ترجیح میدم بی هوش کنن.پسرم خیلی باهوشه مطمنم اذیت میشه تو ذهنش میمونه
👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍...........
من اخه یکم خلم میگم اگه بهوش نیان چی مشکلم اینه بیشتر الان
نه بابااا چه حرفیه
اینهمه عمل میکنن تو دنیا کی بهوش نیومده
تقصیر شوهرم شد یک ماهه بود نزاشت بعد گف چند روز دیگه چند روز دیگه.انقد گف سرفرصت ک الان یک سالش هم گ ...
بنظرم ضرر و داره بیهوشی مخصوصا تو سن پایین
پسرم یک سال و نه ماهشه، دکتر گفته بخاطر شرایطش باید با بیهوشی ختنه بشه، منم گفتم حالا که قرار بر بیهوشیه میزارم سه چهار سالش که شد میبرمش لااقل یکم بزرگتر شه
عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
من پسرم چندروز مونده بود که 4ماهش تموم بشه ختنه کردیم الانم 6ماهشه اینقدر که همه میگفتن سخته اصلا سخت نبود ی دکتر خوب پیدا کردیم بردیم مطب باحلقه ختنه کردن همون شب اول چند ساعت گریه کرد تا استامینوفن اثرکرد بعدم 4ساعت ی بار بهش میدادم دیگه اذیت نشد ی پماد چشم هم دکتر داد که میزدم حلقشم فکرکنم 10روز شد افتاد دکترهم بهم گفت جلو پوشکش پنبه بزارم که ضربه نخوره وپوشکشو سفت ببنده دوبارهم تاکید کرد، تاحلقه هم بیافته پاشو نشستم البته مشکلی نداشت ولی من حمومش نبردم
فقط بهم گفتم چون 4ماهشه باید دارو بدیم تا بیحال بشه از بینیش بهش دادن خیلی هم تلخ بود بعد چنددقیقه بچه بیحال شد بعدم بیحسی زدن بیچاره بچم صورتش سرخ شده بود میخواست گریه کنه ولی نمیتونست، من شوهرم قبول نمیکرد زودتر خنته کنیم