2777
2789
وای خداروشکر یکی مثل خودم دیدم. داشتم سکته میکردم که دیر شده پسر منم دو سالو نیمه ختنه نکردم.امسال ...

من انشالله خرداد میرم دکتر بلندی سرچ کن فیلمهاشو ببین بدون بیهوشی راحت این سن رو ختنه میکنه

پسرم ❤❤😍😍😘😘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای خداروشکر یکی مثل خودم دیدم. داشتم سکته میکردم که دیر شده پسر منم دو سالو نیمه ختنه نکردم.امسال ...

تو هم نبردی ؟مث من..پسر منم یکسالو یک ماهشه 

اگه بیهوش کنن بهتره من ک خیلی میترسم

آقایون داداشام،گوفته باشم اینجه باس ماس یعنی کلش باس ماس این تاپیک و اون تاپیک لایکو کامنت ماس ماس یعنی سایت کلوهومش باس ماس.آبجیا فدا مدا:))
من انشالله خرداد میرم دکتر بلندی سرچ کن فیلمهاشو ببین بدون بیهوشی راحت این سن رو ختنه میکنه

تهران نیستم عزیزم

خودم فکر میکنم با بی هوشی کمتر اذیت میشه نمیدونم..

👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍...........
اتفاقا دیر ختنه کردن بیشتر خطر داره

شوهرم اینا زیر یه سال ختنه نمیکنن🤦🏻‍♀️حالا یجوری بحث میکنم انگار قراره پسر به دنیا بیار🤣🤣🤣به من چه اصن

پسرم به دنیا اومد🤱۱۴۰۳/۷/۱۴ عضو گروه سوگلی های سایت

تو هم نبردی ؟مث من..پسر منم یکسالو یک ماهشه  اگه بیهوش کنن بهتره من ک خیلی میترسم

منم ترجیح میدم بی هوش کنن.پسرم خیلی باهوشه مطمنم اذیت میشه تو ذهنش میمونه

👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍...........
من اخه یکم خلم میگم اگه بهوش نیان چی مشکلم اینه بیشتر الان

نه بابااا چه حرفیه

اینهمه عمل میکنن تو دنیا کی بهوش نیومده

تقصیر شوهرم شد یک ماهه بود نزاشت بعد گف چند روز دیگه چند روز دیگه.انقد گف سرفرصت ک الان یک سالش هم گ ...

بنظرم ضرر و داره بیهوشی مخصوصا تو سن پایین

پسرم یک سال و نه ماهشه، دکتر گفته بخاطر شرایطش باید با بیهوشی ختنه بشه، منم گفتم حالا که قرار بر بیهوشیه میزارم سه چهار سالش که شد میبرمش لااقل یکم بزرگتر شه

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
منم ترجیح میدم بی هوش کنن.پسرم خیلی باهوشه مطمنم اذیت میشه تو ذهنش میمونه

منم دودلم از عوارضش میترسم

آقایون داداشام،گوفته باشم اینجه باس ماس یعنی کلش باس ماس این تاپیک و اون تاپیک لایکو کامنت ماس ماس یعنی سایت کلوهومش باس ماس.آبجیا فدا مدا:))

من پسرم چندروز مونده بود که 4ماهش تموم بشه ختنه کردیم الانم 6ماهشه اینقدر که همه میگفتن سخته اصلا سخت نبود ی دکتر خوب پیدا کردیم بردیم مطب باحلقه ختنه کردن همون شب اول چند ساعت گریه کرد تا استامینوفن اثرکرد بعدم 4ساعت ی بار بهش میدادم دیگه اذیت نشد ی پماد چشم هم دکتر داد که میزدم حلقشم فکرکنم 10روز شد افتاد دکترهم بهم گفت جلو پوشکش پنبه بزارم که ضربه نخوره وپوشکشو سفت ببنده دوبارهم تاکید کرد، تاحلقه هم بیافته پاشو نشستم البته مشکلی نداشت ولی من حمومش نبردم

من دقیقا ۳۱ روزه بود

ولی بچه کبودددد میشد از گریه 

بی حسی قوی که نمیزنن 

من عمه پسرم ختنش کرد خوبیش این بود خیالم ازش راحت بود حواسش جمعه برادرزادشخ😃😃😃

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بنظرم ضرر و داره بیهوشی مخصوصا تو سن پایین پسرم یک سال و نه ماهشه، دکتر گفته بخاطر شرایطش باید با ب ...

آره بزار بزرگتر بشه بدنش مقاوم تر بشه.

من بین دوراهی گیر کردم نمیدونم الان ک یک سالشه ببرم با بی حسی ختنه کنم یا بزارم بزرگ شه ۴.۵سالگی ببرم با بیهوشی عمل بشه.یعنی واسم شده بزرگترین ترس.

فقط بهم گفتم چون 4ماهشه باید دارو بدیم تا بی‌حال بشه از بینیش بهش دادن خیلی هم تلخ بود بعد چنددقیقه بچه بی‌حال شد بعدم بی‌حسی زدن بیچاره بچم صورتش سرخ شده بود میخواست گریه کنه ولی نمیتونست، من شوهرم قبول نمی‌کرد زودتر خنته کنیم