2777
2789
بذارید یه چیز بهتون بگم اینا خیلی شیک و مدرنه ولی برا خودتون جذابه نه بچه! ببین همش سفید بدون رنگ. ...

راستش منم وکیوم سفید برداشتم پسرم دوستش نداره الان میکه تخت ماشینی میخوام و چراغ و موزیک داشته باشه

له بزرگی همین مدلی هم که اسی گذاشته هستش

ای زندگی حرومت بشه جوانیم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نوزادی دخترونه پسرونه نداره که حالا اگه خیلی فکر‌کنم دخترونه هست هاشیه های طلاییشو‌میگم برام نقره ای ...

خب این کمد اینا که فقط برا نوزادی نیست بالاخره بچه بزرگ میشه

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
راستش منم وکیوم سفید برداشتم پسرم دوستش نداره الان میکه تخت ماشینی میخوام و چراغ و موزیک داشته باشه ...

میگم که...

جاری منم بچه هاش،پسرن همینجوری گرفته ولی من اتاق دخترم خودش مثل یه خانه بازیه! تخت وکمدش سفید و بنفشن

دورتا دورشو عروسک و زدم و با مقوا شکل های رنگارنگ درست کردم چسبوندم؛ سرسره و اسباب بازی های رنگی داره خیلی مناسب روحیه بچه هاس

بچه ها جاریم عاشق اتاقشن😃

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
پسرم گیر داده از اینا میخوام قراره تو خونه جدید که رفتم براش بخرم سرویس خواب قبلیش هم رد کنم بره نز ...

خیلی قشنگه حتما بخر براش

اونا رو هم بذار تو دیوار فروش میره

از اولشم باید مناسب روحیه بچه ها خرید کرد

چون تا دو سه سال اول که اصلا استفاده ی خاصی خودشون از اتاقشون ندارن بعدش تازه میفهمن چی میخوان

2810