2777
2789
عنوان

تا الان داشتم مشق پسرمو می‌نوشتم! 😪😴🥱

| مشاهده متن کامل بحث + 950 بازدید | 87 پست
😅😅 نکن خواهرمن از فردا کارت در میاد ببینه داری براش مینویسی ، اونوقت باید از کلاس اول شروع ب درس خ ...

راست میگی 🙁 نه دیگه نمی نویسم

بشقاب که آرایش مارا نتراشی ... ( اشرف حجت زاده! )😁 /// خدا یکی زن یکی بچه یکی یکی یکی 🥰 نه به تک فرزندی /// خوشگل خانومای زیر ۱۸ سال لطفاً کامنت های منو ریپلای نزنید من برای تبادل با بزرگسال ها میام سایت ❤️ /// اللهم عجل لولیک الفرج 🌱
به خدا که همش حقیقت بود

🥺🥺🥺 خدا همه مادرارو برای بچه هاشون حفظ کنه🥺❤️

بشقاب که آرایش مارا نتراشی ... ( اشرف حجت زاده! )😁 /// خدا یکی زن یکی بچه یکی یکی یکی 🥰 نه به تک فرزندی /// خوشگل خانومای زیر ۱۸ سال لطفاً کامنت های منو ریپلای نزنید من برای تبادل با بزرگسال ها میام سایت ❤️ /// اللهم عجل لولیک الفرج 🌱

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدا حفظشون کنه تنشون سلامت

همچنین عزیزم 🥺❤️

راست میگی 🙁 نه دیگه نمی نویسم

اره بابا یه بار بره مدرسه معلم بهش تذکر بده خودش حواسش رو جمع میکنه خودتو درگیرش نکن از همین اول بسپار به خودش

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 
راه حل جالبی بود سعی میکنم امتحان کنم ممنون 🥰 اما سوال اخرتون عجیب بود برام😅 با یک بار مشق نوشتن ...

نمی‌دونستم اولین باره ولی خب تکرار بشه دیگه سوراخشو پیدا می‌کنه و این شروع مسئولیت ناپذیری و فرار از موقعیت های سخته 

ضمن اینکه راستش من توی مرز های اخلاقی یک بار هم خط شکنی نمیکنم مگر اینکه چرایی برای بچه کاملا مشخص باشه 

مثلا مشق بچه رو نمی نویسم چون اینطوری دارم بهش کمک میکنم که دروغ گفتن رو یاد بگیر اگر دروغ نبود پس چرا با دستخط خودم نمی نویسم ؟ این دروغه و دروغ با ارزش های من هم راستا نیست پس انجامش نمیدم تا به بچه م هم بتونم این ارزش رو منتقل کنم

ولی حالا که انجام دادی فردا بهش بگو فلانی دیشب خسته بودی و من میدونستم اگر بدون مشقت بری مدرسه ممکنه فشار و استرس تحمل کنی مشقت رو نوشتم چون احساست رو درک کردم و نمی‌خواستم بهت استرس وارد بشه ولی این مسأله دیگه هرگز تکرار نخواهد شد به نظرت چی کار میتونیم بکنیم که این مسأله رو بتونیم مدیریت کنیم ؟ و بعد گفتگو رو شروع کنین 

نظر موافقتون چیه کامنتی که توی تاپیک پربازدید گذاشته شده لایک نکنیم؟ 😵‍💫  اگر یه جا با هم دعوا کردیم یه جا دیگه تحویلت گرفتم تعجب نکن ، من فقط داده بی اهمیت توی ذهنم نگه نمیدارم و اسم کاربری ها رو حفظ نمیکنم ،  کلا به مقوله ببین چی میگه نه اینکه کی میگه بیشتر معتقدم تا تیم بندی توی سایت  ، با تشکر 🥳
 نمی‌دونستم اولین باره ولی خب تکرار بشه دیگه سوراخشو پیدا می‌کنه و این شروع مسئولیت ناپذیری و ف ...

بله درسته ممنونم🥰

آره بابا دختر من🥺

ای جونم 🥺❤️😅

مادر مهربون 😅😅

عزیزم 🥺❤️😅😅 

مخواستم چیزی بگم اینجا جاش نیس 😅😅

چرااا بوگو😅