من بچه مدرسه ای ندارم ولی مطمئنم مدرسه ای هم بشه هرگز یک کلمه از مشقش رو نخواهم نوشت باهاش صحبت کن که وقتی نوشتنت طول میکشه و بینش صحبت میکنی و .... نتیجه میشه اینکه به من بسپری من برات بنویسم و این مسأله اصلا چیزی نیست که من بخوام تو فارغ از مسئولیت های که توی خونه داری مثلا مرتب کردن اتاقت یا چیدن میز و آب دادن به گلدان ها و... یک وظیفه داری و اون هم انجام تکالیف مدرسه ست نظرت چیه در مورد این مسأله یه راه حل جدی پیدا کنیم که دیگه این مسأله تکرار نشه ؟
میشینی یه کاغذ خودکار میاری قشنگ گزینه بذار جلوش و هر گزینه رو بنویس
مثلا گزینه یک از مدرسه اومدی ناهار خوردی مشقات رو بنویسی
یا از ساعت فلان تا فلان بنویسی
یا وقتی میخواستی برنامه فردات رو توی کیفت بذاری بنویسی
از خودش هم راه حل بخواه حتما و بنویس
هر چی هست با هم توافق کنین یه گزینه مناسب و منطقی رو انتخاب کنین و براش تایم بذار از این ساعت تا این ساعت باید مشقت تموم شده باشه اگر انجام نداد دوباره جلسه بذارید صحبت کنین ، ما با هم صحبت کردیم به این توافق رسیدیم که ساعت فلان تا فلان مشقات تموم شده باشه به نظرت چرا این راه حل مناسب نبود و نتیجه نگرفتیم ؟ به نظرت چطوری این مسأله حل میشه دوباره راه حل مینویسین و یه گزینه رو تثبیت میکنین انقدر انجامش میدید تا بالاخره مستقل شدن رو یاد بگیره
مگه میشه بهت بگه مشقمو بنویس تو هم انجام بدی ؟ نداریم اصلا چقدر به بچه هاتون باج میدید بچه من چهار سالشه یک لحظه هم باج اضافه بابت هیچ چیز بهش ندادم چقدر شل میگیرید واقعا بهشون از نوجوانی همچین بچه ای نمیترسید ؟