2777
2789

قبلا حدود یک ماه قرص فت فست خوردم قبل از اینکه بدنم چاق شه صورتم خیلی ضایع پف کرد مثل بادکنک؛الان میخوام گین اپ سفارش بدم اینم ینی اونطوری میشه؟

اونوقت خیلی ضایعس ک قرص میخورم🥲

ببین نخور هیچکدوموو

همش کورتون خالصه و اثر موقتت

🌝تو لایق بخشش نبودی، اما من لایق آرامش بودم، پس بخشیدم.تو لایق احترام و ادب نبودی، من نخواستم شخصیت خودمو زیر سوال ببرم، پس در جواب بی احترامی، درست برخورد کردم. تو لایق کمک من نبودی، من لایق انسان بودن بودم، پس هرکاری از دستم برومد برات انجام دادم. تو لایق توجه من نبودی، من لایق روح آزاد و قلب سبک بودم، پس ابرازش کردم.تو لایق بودن توی زندگی من و خاطراتم نبودی، من لایق داشتن تجربه های سخت، درس گرفتن و قوی شدن بودم پس خدا تورو سر راهم گذاشت .🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تو رو خدا این ظلم به بدنت نکن منم خیلی لاغرم   . 6 ماه گین آپ خوردم 6 کیلو چاق شدم اونم چاقیش مث پوف بود یهو کل بدنم مخصوصا صورتم پر جوش شد دوماه ول کردم کل وزنم برگشت الان 8ماه ول کردم ولی صورتم هنوز افتضاح جوش میزنه پول دکتر و اینام ندارم تو رو خدا گین نخور هورمونی میزنه هورمونات داغون میکنه  من الان بدنم پر ترک پوستی صورتم  افتاده و لاغر شده و  شدیدا تا یه مدت پریود میشدم 

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏 . اگه جوابت ندادم یعنی جواب ابلهان خاموشیت سکوت منو به حساب زرنگی خودت نذار اینجا یه سایت عمومیه اگه توو دنیای واقعی ببینمت جررررت میدم*.                               🛑🛑🛑 قرص گین آپ و ضرراتش   :  خب راستش من خیلی لاغرم وزن 40و قد 160 دم عروسیم خیلی دلم میخواست تپل شم یا حداقل صورتم یکم گونه داشته باشه رفتم گین آپ گرفتم خوردم کم کم تپل شدم و خیلی خوشگل شدم میخواستم فقط یه ماه بخورم که یه ماه خوردم و عروسیم یه ماه عقب افتاد و دوباره مجبور شدم ادامه بدم و دوباره عروسیم عقب افتاد و خلاصه سه ماه خوردم توو این سه ماه اشتهام خیلی زیاد شد و9 کیلویی چاق شدم و خیلی خیلی خوشگل شدم دوسه هفته قبل عروسیم یهو تمام بدنم مخصوصا صورتم پر جوش شد یه جوشا خیلی وحشتناک که هرچی محلول و اینا میزدم و قرص مصرف کردم گم نشدن خیلی خیلی عوارض بدی روم داشت یه عروس بودم با صورت پره جوش پریودام هر دو هفته یه بار شدن با خونریزی زیاد قرص ول کردم کل وزنم برگشت تمام بدنم پره ترک پوستی شد معده دردا شدیدی میگرفتم حس میکردم شکمم پره باده نفخ بدی گرفتم پا درد شدم خلاصه که همه این مریضی ها تا یه سال درگیر بودم تو رو خدا به هر قیمتی نخواه چاق شی اونم با قرص باور کن تمام قرص چاق ها هورمونی هستند با دستکاری کردن هورمون ها یه چاقی کاذب به آدم میدن و آدم پوکی استخوان میگیره که بدترین بیماری هاست اون موقع یکی از. آشناهام میگفت نخور من خوردم پوکی استخوان گرفتم استخون لگنم سیاه شده تا چندماه راه نمیتونستم برم با خودم گفتم من لاغرم دیگه آب از سرم گذشته بذار هر اتفاقی نیوفتاده بیوفته با اینکه خیلی لاغرم دیگه تن به قرص چاقی نمیدم به توبه کردن افتادم  🛑🛑🛑🛑🛑🛑🛑

اعتراض_داریم‍#

🔺🔺🔺🔺دوستان یک دست صدا نداره🔺🔺🔺🔺

🚫🚫لطفا همتون تاپیک بزنید  و بگید سایت درست کنن 🚫🚫

⛔⛔دارم تعلیق میشم سر گفتن کلمه حق⛔⛔

🚫🚫توجه توجه🚫🚫

⛔⛔ما با عضو شدنمون توی نی نی سایت و کامنت گذاشتنمون و حتی با ایجاد کردن تاپیک باعث میشیم خانم مونا تهرانی ✅کسب درامد بالایی داشته باشن✅️

اما متاسفانه به حقوق ما کاربرا اصلا احترام نمیزارن❌️

⁉️🔴- شرایط حذف تاپیک تغییر کرده❌️

🔴۲-شرایط تعلیق ها تغییر کرده❌️

🔴۳-حذف تاپیک به عهده خودمون نیست❌️

🔴🔴اصلا اینا به یک کنار که یه چیز مفید وارد نکردن که هیچ این سایتو بدتر کردن🔺🔺

🔴🔴لطفا لطفا لطفا لطفا به عنوان یه کاربر که به شما احترام نمیزارن تاپیک نزنید،پست نزارید .🔺🔺

🔴🔴این متن رو کپی کنید و توی تاپیکا بزارید تا همه متوجه بشن🔺🔺

⛔🚫⛔🚫ما اینجا زندگی شخصیمون میذاریم نباید یه گزینه برا حذف عکسهای شخصی و داستان زندگیمون باشه تا شناسایی نشیم ⛔🚫⛔🚫

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏 . اگه جوابت ندادم یعنی جواب ابلهان خاموشیت سکوت منو به حساب زرنگی خودت نذار اینجا یه سایت عمومیه اگه توو دنیای واقعی ببینمت جررررت میدم*.                               🛑🛑🛑 قرص گین آپ و ضرراتش   :  خب راستش من خیلی لاغرم وزن 40و قد 160 دم عروسیم خیلی دلم میخواست تپل شم یا حداقل صورتم یکم گونه داشته باشه رفتم گین آپ گرفتم خوردم کم کم تپل شدم و خیلی خوشگل شدم میخواستم فقط یه ماه بخورم که یه ماه خوردم و عروسیم یه ماه عقب افتاد و دوباره مجبور شدم ادامه بدم و دوباره عروسیم عقب افتاد و خلاصه سه ماه خوردم توو این سه ماه اشتهام خیلی زیاد شد و9 کیلویی چاق شدم و خیلی خیلی خوشگل شدم دوسه هفته قبل عروسیم یهو تمام بدنم مخصوصا صورتم پر جوش شد یه جوشا خیلی وحشتناک که هرچی محلول و اینا میزدم و قرص مصرف کردم گم نشدن خیلی خیلی عوارض بدی روم داشت یه عروس بودم با صورت پره جوش پریودام هر دو هفته یه بار شدن با خونریزی زیاد قرص ول کردم کل وزنم برگشت تمام بدنم پره ترک پوستی شد معده دردا شدیدی میگرفتم حس میکردم شکمم پره باده نفخ بدی گرفتم پا درد شدم خلاصه که همه این مریضی ها تا یه سال درگیر بودم تو رو خدا به هر قیمتی نخواه چاق شی اونم با قرص باور کن تمام قرص چاق ها هورمونی هستند با دستکاری کردن هورمون ها یه چاقی کاذب به آدم میدن و آدم پوکی استخوان میگیره که بدترین بیماری هاست اون موقع یکی از. آشناهام میگفت نخور من خوردم پوکی استخوان گرفتم استخون لگنم سیاه شده تا چندماه راه نمیتونستم برم با خودم گفتم من لاغرم دیگه آب از سرم گذشته بذار هر اتفاقی نیوفتاده بیوفته با اینکه خیلی لاغرم دیگه تن به قرص چاقی نمیدم به توبه کردن افتادم  🛑🛑🛑🛑🛑🛑🛑

اشنای ما گین اپ خورد چاق شد اما شونه هاش کلی جوش زد فکنم کبدش ب مشکل خوزده بود نکن دختر

بعضی از درها برای همیشه بسته میشن،بقیه به جاهای غیر قابل انتظار باز میشن❤️🤌اونقدر قوی باش که رها کنی،اونقدر عاقل باش که برای آنچه لایقش هستی صبر کنی😊
تو رو خدا این ظلم به بدنت نکن منم خیلی لاغرم   . 6 ماه گین آپ خوردم 6 کیلو چاق شدم اونم چا ...

وای عزیزم چقد زیاااااد استفاده کردی!!!

من از اورجینال بودنش مطمعنم فروشنده ام گف بیشتر از ۲ تا قوطی نمیفروشم بهت یکیشو یک ماه هر روز باید بخوری قوطی بعدی رو کم کم تا جایی ک سره سه ماه قطع کنی

گف بیشتر از این بخوری عوارض شدید برات میاره…

اشنای ما گین اپ خورد چاق شد اما شونه هاش کلی جوش زد فکنم کبدش ب مشکل خوزده بود نکن دختر

صورتش خیلی پف کرد یا با بدنش متعادل بود؟

اگه از قبل مشکل کبد داشته باشی تشدید میکنه و جوش میزنی🥲

صورتش خیلی پف کرد یا با بدنش متعادل بود؟ اگه از قبل مشکل کبد داشته باشی تشدید میکنه و جوش میزنی🥲

نمیدونم.دوست دامادمون هستش.دامادمون گف قشنگ وزن اضافه کرده احتمالا صورتش ام تغییر کرده

بعضی از درها برای همیشه بسته میشن،بقیه به جاهای غیر قابل انتظار باز میشن❤️🤌اونقدر قوی باش که رها کنی،اونقدر عاقل باش که برای آنچه لایقش هستی صبر کنی😊
نمیدونم.دوست دامادمون هستش.دامادمون گف قشنگ وزن اضافه کرده احتمالا صورتش ام تغییر کرده

من همینجوریش صورتم پره بدنم لاغر

ورن که بخوام بگیرم اول صورتم چاق میشه واسه همین میترسم سرم گنده تر از بدنم دیده شه

ولی دیگه چاره ی دیگه ای جز قرص خوردن برام نمونده😭

من همینجوریش صورتم پره بدنم لاغر ورن که بخوام بگیرم اول صورتم چاق میشه واسه همین میترسم سرم گنده تر ...

نخور.من این رااهو رفتم بررگشتم.هممشون عوارص دارن

نخور.من این رااهو رفتم بررگشتم.هممشون عوارص دارن

اخه اصلاااا چاق نمیشم لباس تو تنم زار میزنه هرچی ک فکرشو کنی امتحان کردم

قرص گین اپ خوردی؟یا قرصای دیگه؟

اخه اصلاااا چاق نمیشم لباس تو تنم زار میزنه هرچی ک فکرشو کنی امتحان کردم قرص گین اپ خوردی؟یا قرصای ...

منم هر کار کردم چاق نشدم

قرصایی ک دکترا تجویز میکنن برای چاقی خوردم

شربت اشتها خوردم

قرص بنفشه خوردم ک ب شدت آکنه زد پوستم اون زمان

پودر گین اپ خوردم

شیر خشک خوردم

پودر جوانه گندم خوردم

خخخخ ولی هیچی ارزش سلامتی نداره

من رفتم باشگاه اعتماد ب نفسم رو به دست اوردم چون همهههه وقتی منو میدیدن دلشون اب میزفت ک مثل من بشن😁