2777
2789

سلام

من ی آگهی استخدام دیدم مربوط به مهمانداری ترکیش ایرلاینز بود و شرایط ابتداییم میخورد پیام دادم گفتن ی مبلغی واریز کنین با اطلاعات تا پرونده تشکیل بدیم بعد مصاحبه آنلاین باهاتون داشته باشیم

حالا سوال داشتم که چند درصد ممکنه درست باشه و کسایی که از مهمانداری اطلاع دارن اینجوری استخدام میکنن ؟ و اینکه ترکیش ایرلاینز مگه مال ترکیه نیس مهماندار از ایران جذب میکنه اونم به این شکل؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

کلاهبرداریه

خودمم تعجب کردن چون شرایطش خیلی آسون گرفته بودن حتی زبانم نوشته بود بعد استخدام آموزش میدیم ، یعنی اون مبلغ واریز نکنم ؟ مبلغ زیادی نبود ترغیب شدم امتحانش کنم ولی بعد گفتم بپرسم بهتره

خودمم تعجب کردن چون شرایطش خیلی آسون گرفته بودن حتی زبانم نوشته بود بعد استخدام آموزش میدیم ، یعنی ا ...

همون مبلغ کمی میگن که طرف بگه زیاد نیست بدم از طرفی چون کمه دنبال شکایت نره آخه استخدامی چرا باید از اول بگن پول بده من نشنیدم تا حالا

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر... 

همون مبلغ کمی میگن که طرف بگه زیاد نیست بدم از طرفی چون کمه دنبال شکایت نره آخه استخدامی چرا باید از ...

نوشته بود برای تشکیل پرونده و دادن وقت مصاحبه 

جاهای دیگم شنیدم حتی آزمون استخدامی جاهای دولتی ام ی مبلغی برا ثبت نام میگیرن ، اینجا چون از معتبر بودنش اطلاع ندارم شک کردم مخصوصا وقتی نوشته بود قد زیر ۱۵۵ نباشه درصورتی که قد خیلی بالاتر مدنظر مهمانداراس گفتم شاید میخوان پول بگیرن از عده زیادی بعدم ی تعدادی بردارن یا اصلا استخدامی در کار نباشه

نوشته بود برای تشکیل پرونده و دادن وقت مصاحبه  جاهای دیگم شنیدم حتی آزمون استخدامی جاهای دولتی ...

بله ممکنه بیشتر تحقیق کنید من توی همین سایت این روش کلاهبرداری رو واسه مشاغل مختلف زیاد شنیدم 

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر... 

عزیزم شما هزینه واریز کردین؟ منم میخوام برای این آگهی شرکت کنم

من واریز کردم بعد پرسیدن چند سوال گفت شما قبولی فقط باید دوباره هزینه واریز کنید شک کردم بهشون پیام دادم منصرف شدم  هزینه رو برگردونن بلاکم کردن